Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek bejövök neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Renikeee12 kérdése:

Szerintetek bejövök neki?

Figyelt kérdés

Nemrég elmondtam a fiúnak hogy bejön nekem. A válasza az volt hogy az érzésem kölcsönös, viszont nem igazán ír,és társaságban van hogy egymásra mosolygunk és egy picit közelít is felém,de sajnos nagyon nagyon minimálisan. Azt kell tudni róla/rólunk hogy 8. osztályig osztálytársak voltunk. Maj a középiskolát máshol kezdtük. A fiú introvertált, zárkózottabb, és nehezen vállalja érzelmeit viszont okos, komoly fiú.

Mindketten 16 évesek vagyunk.

2020. júl. 9. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem felejtős
2020. júl. 9. 14:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bejössz neki, de rohadt félénk. Vagy te legyél bátrabb, vagy hagyd. Hasonló helyzetben vagyok én is, ha gondolod, írhatsz.
2020. júl. 9. 15:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Félénk.

Hivd el.

2020. júl. 9. 16:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen mindenképpen csak nyomulj rá es a tiéd
2020. júl. 9. 19:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek mikor lenne a legmegfelelőbb pillanat a "nyomulásra"?
2020. júl. 9. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Bármikor kb amikor csak úgy erzed de hatásosabb ha szeretnél jobban közelíteni hozzà ha cska ketten vagytok

Na de ugye simán ha zavarbahozod mások előtt se gáz hisz akkor majd mások is eszrevesznek titeket es maj shippelni fognak titeket

2020. júl. 9. 20:08
 7/8 anonim válasza:
69%
Ha te is hasonlóan okos vagy,akkor hívd rl moziba vagy színházba. Remélem egymásra talaltok
2020. júl. 10. 00:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha félős és kimondta, hogy kölcsönös, mi a kérdés?

Neked kell nyitni, ennyi!

2020. júl. 11. 07:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!