Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Renikeee12 kérdése:
Mit tegyek ha tetszik nekem a fiú és én is tetszem neki?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Tetszik nekem egy fiú és én is tetszem neki de nem ír nekem ő magától. Egy kicsit szégyellős típus. Nem tudom mit tegyek.2020. júl. 6. 10:13
1/8 A kérdező kommentje:
Egy bandába vagyunk, együtt járunk bulikba, sétálni, stb.
2020. júl. 6. 10:15
3/8 anonim válasza:
Legközelebbi találkozáskor beszélj vele!
4/8 A kérdező kommentje:
Úgy volt hogy elmondtam neki hogy bejön és később elmentünk a barátnőmmel és ők fiúkként ott maradtak. Majd később kaptam egy üzenetet hogy az érzésem kölcsönös
És két nap írtam, de ő még mindig nem kezdeményez beszélgetést
2020. júl. 6. 10:38
5/8 anonim válasza:
Akkor csak szívat, hagyd a fenébe!
Már 16 évesen sem kell hagynod hogy megvezessenek, főleg mert csak vagy és ha kicsit szebben öltözöl és adsz magadra akkor annyi pasid lesz amennyit nem szegyelsz!!!
6/8 A kérdező kommentje:
Értékelem a válaszotokat de ez a fiú más... Mármint komoly, okos gyerek aki nagyon nagyon nehezen vállalja fel az érzelmeit
2020. júl. 6. 14:16
7/8 anonim válasza:
Ne várj arra, hogy ő kezdeményezzen. Menj oda hozzá, és mondd el neki, mit érzel, és ha ő is úgy érez, legyetek boldogok :) Ha meg visszautasít, legalább azt is tudni fogod, és nem kell tovább gyötrődni rajta.
8/8 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki és azt mondta hogy ő is így érez viszont nem ír
2020. júl. 6. 15:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!