Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a sorsban?
Figyelt kérdés
Idézet: Ha két embert egymásnak szánnak, akkor előbb-utóbb találkozásra kerül a sor, és a legváratlanabb módon. Van benne valami titokzatos és megmagyarázhatatlan. Hosszú ideig kóborolhatnak az életben, de eljön az idő, amikor Isten kegyelmez nekik, és összekapcsolja őket.2020. júl. 4. 16:57
1/8 anonim 

válasza:

Hiszek Istenben!
De ebben amit most leírtál nem hiszek.
Keresned kell a kapcsolatot nem fog az öledbe hullani a nagy ő!
2/8 Thispain 

válasza:

A kapcsolatot nem feltétlenül kell keresni. Ha olyan helyeken vagy, ahol emberek vannak, megvan az esélye annak, hogy találkozol azzal, akit "igazinak" látsz.
3/8 Thispain 

válasza:

Egyébként a sorsban, mint a dolgok irányítójában nem hiszek.
4/8 anonim 

válasza:

Igen, hiszek benne és úgy éreztem meg is találtam ezt az embert, csak a távolság miatt különváltak útjaink, de hiszem hogy egyszer még újra együtt lehetünk, mert már az első pillanatban éreztem, hogy ő különleges
5/8 anonim 

válasza:

Persze, és ebből a két főnek a gyereke lesz Isten2, de szerintem erre várni kell még 2000 évet.
7/8 anonim 

válasza:

Én személy szerint ilyen predesztináció jelleggel nem hiszek benne, viszont hiszem, hogy vannak találkozások, amik nem véletlenül történnek/történtek.
8/8 anonim 

válasza:

Teljes mértékben hiszek a sorsban
Nem Istennek nevezném mert nem vagyok hívő
De van valami felsőbb erő, ami irányítja a dolgokat
De az már rajtunk múlik hogy mit kezdünk a tárulkozó lehetőséggel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!