Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért lehet?
Figyelt kérdés
Áprilisban szakítottam a barátommal, és úgy éreztem, hogy már teljesen túltettem magam rajta, ha rá gondoltam sem volt semmi bajom, se rossz érzésem. Viszont tegnap visszaléptem a beszélgetésünkbe, mert meg akartam keresni egy kávézó címét, ahol egyszer voltunk és barátnőmmel oda akarunk menni találkozni és valamiért elkezdtem beszélgetéseket visszaolvasni, de nem ment túl sokáig, kb 10 üzenet után összeszorult a gyomrom és nagyon rossz érzés tört rám. Egyből becsuktam a beszélgetést, de azóta ha rágondolok megint egy kis rossz érzés van bennem. Szerintetek ez mitől lehet? :( Még nem vagyok túl rajta?2020. jún. 29. 16:32
2/4 anonim válasza:
Áprilisban volt a szakítás, tehát kb. 2-3 hónapja. Na most ez az idő kb. semmi ha tényleg szeretted, azt szokták mondani hogy olyan 1 év körül kezdesz másik fázisba lépni és egyre inkább sikerül lezárni azt az időszakot - persze ha teszel érte, a korábbi beszélgetések olvasása pl. nyilván ártani fog, mintsem segíteni.
Működik az ha új élményeket szerzel azokon a helyeken ahol voltatok, de ez az elején irgalmatlanul rossz tud lenni, azzal számolni kell.
3/4 anonim válasza:
Ez olyan, mint amikor feltéped a már gyógyuló sebet, csak újra rossz lesz.
4/4 anonim válasza:
Mert az emlékek megszépülnek.
De nyilván nem ok nélkül mentetek szét, szóval ne bánkódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!