Mikor fogok mutálni már?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok.És van sperma szorosodik alul is de még nem mutálok. Mai nap elkeztdem olvasni hangosan de nem faj a torkom nem kohogok de elkezdett fájni a torkom mintha belenne gyulladva beszednel? Ez mitől van talán mutalas? Vagy mikor szamithatok ra? Nyar ota van sperma.Minden választ előre köszönök.2017. márc. 4. 10:39
2/4 anonim válasza:
Szia! A mutálási idô változó, általában 11 ès 16 èves kor között zajlik le. A reketsèg is lehet az elôjele.Nem gyorsan 6 hónaptól 1 évig is eltarthat.
3/4 anonim válasza:
Amúgy még 22-től 30-ig is mélyedni fog ha nem Szikora Robi unokája vagy ne aggódj
4/4 anonim válasza:
Az egyes válasz pedig csak vicc volt, el ne hidd! Magától majd mutálsz, gondolom. Nekem néha pár évente rácsodálkoztak mennyit mélyedt és még idén is pedig már 30 vagyok de még akkor általánosban is 6-7. osztályban is. Egyébként ha tüdőből beszélsz úgy alapból mélyebb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!