Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen ez normális?
Sziasztok!
Van egy barátnőm aki 3 évvel fiatalabb mint en (ennek ellenére nagyon megértjük egymást)
A lány 13 éves, és van barátja ( a fiú 15) nagyon szeretik egymást, viszont én nem tudom hogyan reagáljam le. Aranyosak együtt viszont nem vagyok biztos benne hogy ebben a korban ez rendben van. A szüleinek nem beszél róla, nem titkolja, csak kerüli a témát
A válaszokat előre is köszönöm

Szerintem is kicsit korai lenne, de hát ha ők akarják, akkor csinálják, nekem van jogom utoljára beleszólni ebbe.
De a kérdésre válaszolva az, hogy van barátja, szerintem oké.
Jézus, ez de gáz... 13 évesen dugjanak össze vissza? A húgom is 13 éves (7.-es) és meséli, hogy az osztálytársainak ilyen olyan pasijai vannak, neki meg senki, mert ronda. A világ legnagyobb badarsága. 16 évesen lesz egy komolyabb kapcsolata, megkérdezi a srác, szűz e, erre a lány: Jaj tündérmákvirágszálam már 13 éves koromban elvesztettem ;D
Na mindegy, szerintem a szülőkkel van a gond, akik nem veszik észre, hogy fura a lányuk/nincs otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!