Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért szeretitek elhitetni egy lannyal hogy fontos és nagyon szeretitek ha utanna minden indok nélkül ott hagyjátok?
Egyes
Én lány vagyok
És sajnálom, ha ilyen szituációk voltak az életedben
De nem minden lány ilyen
Nyilván magamból kiindulva, én az őszinteség híve vagyok
Sajnos vannak azok a lányok (fiúk is) akik csak szórakoznak az emberrel
Az egyik fiú barátomat egy lány rendszeresen hülyének nézi, ezt csinálja vele amit a kérdező is írt
És én azt gondolom, hogy figyelemre vágyik és élvezi, hogy valakit ennyire foglalkoztat
Szerintem a lányok esetében, ők nagyon labilisak mentálisan
És kevés az önbizalmuk, amit azzal próbálnak feltornázni, hogy akit lehet, lehúznak
Meg hát nyilván az ego is dolgozik bennük ezerrel
Kérdező: a fiúk többsége elég éretlen szerintem, náluk nem kell ilyen nagyon mély erős lélektani folyamatokat keresni mert nem ilyen indítattásból csinálják ezt, hanem mert ilyenek és szórakoznak
Nem hiszem hogy ők felfogják, hogy ezzel fájdalmat okoznak mondjuk neked mert ők csak egyfajta kalandot látnak a dologban
Amíg mi komolyabban állunk hozzá egy kapcsolathoz, ők azt sokkal lazábban teszik
Meg hát a két fél sokszor el is beszél egymás mellett
Szerintem felesleges ezen agyalni
Inkább nyitottnak kell lenni azokra a fiukra akik nem ezt csinálják, mert bizony ilyenek is vannak
Kérdező, kérlek ne általánosíts, mert én személy szerint ilyet sose tennék. Ha valakit szeretnék, annak megadnék mindent, hogy a legjobb kapcsolata lehessen, ami csak lehet. Nem ugyanazt, de hasonlót várnék el én is cserébe. Lehet kissé nyálas meg tudatlan amit írtam, de kérlek nézzétek el, még nem volt kapcsolatom, csak elképzeléseim vannak mit csinálnék és hogy. Ahogy kettes mondta, az lehetséges, nem tudom, én srácként ha valakit szeretek azt mélyen és szívből szeretem (még ha eddig csak viszonzatlan volt is 😥). Tényleg elég sok az éretlen srác, de akkor te sem a megfelelő helyen kutatsz, ha ilyen tapasztalataid vannak. Nálam az egyetemen nem csak én vagyok az egyetlen normális szingli csávó, szóval sok sikert!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!