Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Paul Street(Azahriah,az az Ati:D) helyes?
Figyelt kérdés
2020. jún. 9. 01:30
22/27 anonim válasza:
Szerintem vonzó fiú, bár talán ha utcán meglátnám és tippem se lenne ki ő nem találnám annyira annak mint így most.
A kisugárzása, a hangszíne a gesztusai, humora teszi szerintem olyan emberré ami miatt a lányoknak nagyon bejön.
23/27 Tabbouleh válasza:
ROHADTUL helyes és értelmes
Ehrenmann
Ps: Ati, benne lennél egy nászútban velem?
24/27 Tojás8 válasza:
Szopiznám, bárcsak engem cirógatna, kényeztetne egész nap
25/27 anonim válasza:
Nekem nem jön be, nyegle, nem férfias egyáltalán, na meg emberileg is egy 0. (a megcsalással nincs semmi problémája, csak annyi, hogy a felvétel miatt megtudta a barátnője is)
Talán 10-15 év múlva férfiasabb lesz, de az emberi hiányosságait nem pótolja a külső.
27/27 anonim válasza:
Ilyen válaszokat sem láttam még lányoktól.
Lehet nem is lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!