Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha kihasználtak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha kihasználtak a testem miatt?

Figyelt kérdés

előre leírom hogy tudom hogy egy naív ..... vagyok és hogy nagy hibát követtem el.

arról lenne szó hogy nagyon beleszerettem egy fiúba (és hozzáteszem hogy nem fekszem össze fűvel fával.)

kavartunk sokáig (2-3 hónapig) tényleg nagyon rendesnek LÁtszott:)

Párszor megkérdezte hogy nincs-e kedvem ott aludni nála. 2-3x lemondtam mert szerintem elhamarkodott lett volna. tényleg minden nap érdeklődött irántam, hogy hogy vagyok, nem-e érek rá egy sima talira dumálni meg ilyenek.

aztán még 1x megkérdezte hogy nincs-e kedvem ott aludni nála. mondom egye fene mi baj lehet meg amúgyis nagyon bejön. természetesen lefeküdtünk. nagyon nem kellett

volna. teljesen eltűnt, nem ír semmit, utána se szólt hozzám semmit, nem beszéltünk semmiről és egyszerűen csak figyelmen kívül hagyta a jelenlétemet.

iszonyuan megszakad a szivem hogy csak ugy kihasznalt. tényleg nagyon szerettem őt és én meg voltam olyan ostoba hogy nem láttam meg benne a hátsószándékot... ismét én koppantam. megbeszéltem vele egy találkozót holnapra hogy tisztázzuk ezt a dolgot.. szerintetek hogy kezdjem? vagy mit mondjak neki?

2020. jún. 8. 01:05
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Őszintén?

Békülj ki vele, ha szeretnél, aztán hagyjátok egymást

Ha ilyet képes volt csinálni, akkor nem is kéne mást tenni: "viszlát"

2020. jún. 8. 01:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ne keresd, ne vedd fel a telefonjait, ne válaszolj az üzeneteire. Szégyellje magát. Neked nem kell, mert te áldozat voltál ebben. Vagy ha mégis, akkor mondd el neki, hogy mit érzel azzal kapcsolatban, amit veled művelt.
2020. jún. 8. 01:58
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
2.es újra: a fiúk egy része olykor se hall se lát a vágytól, és még maga is elhiszi, amiket ilyenkor mond/ígér.
2020. jún. 8. 01:59
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

Sajnos én is csináltam ilyet, és nem direkt szemétkedésből viszont ígyis megbántam.

Volt egy csaj, túl könnyen adta magát meg aránylag be is jött először, szex után elkezdtem tőle undorodni és nem tudom miért, de arra sem méltattam hogy hozzá szóljak és tényleg nem azért mert szemétkedni akartam. Egy rongy lett a szememben amint vége lett a dolognak.

Azóta is volt ilyen, de ott inkább tisztáztam vele szebb szavakkal meg kibúvókat kerestem hogy bocsi más jön be...

2020. jún. 8. 06:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már szorosabb kapcsolatba kerültetek, megmondhatod neki a találkán hogy ez neked milyen szarul esik és szeretnéd tudni az okát. Ha van elég vér a pucájában akkor elmondja. De ezek után (ha lány lennék) én sem erőltetném, mert ha egyszer megcsinálta ezt akkor többször is megfogja.
2020. jún. 8. 07:40
 6/8 kisördög1 ***** válasza:
100%
Fogd fel úgy, hogy ennyi volt és lépj tovább!
2020. jún. 8. 16:40
 7/8 anonim ***** válasza:
80%
Tudod, kedves kérdező, egy fiú csak az első ejakuláció után látja tisztán a nőt. Akkor dől el, hogy akar tőle hosszú távon valamit, hogy horgonyt vet-e mellette, vagy továbblép? Ha csak ez a kósza numera volt benne, akkor továbblép. ha a jövő ígéretét is látja, marad. Szóval ne rá haragudj.
2020. jún. 9. 13:54
 8/8 anonim válasza:
100%

Az a baj, hogy ez nagyon gyakran megesik.

De fel a fejjel! Nem te vagy az egyetlen, aki elkövette ezt a "hibat" már, ha ezt mondhatom hibának.

2020. jún. 9. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!