Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználnak? (lent)
Figyelt kérdés
Szóval, a barátommal 8 hónapja vagyunk együtt kisebb-nagyobb veszekedésekkel. Ritkán találkozunk heti 1-2x (pedig nem lakunk messze egymástól) most,hogy itt a karantén volt hogy megfenyegetett,hogy ha nem találkozok vele megcsal,meghogy ezt más párok együtt csinálják végig, nem külön stb... nem akartam veszekedni, legyen igaza téma lezárva. A napokban tálálkoztunk, de csak 1 napra, mert ünnep van és otthon kell lennie, de a haverjával elmennek ide-oda.2020. ápr. 12. 16:40
1/11 A kérdező kommentje:
Sok embert megkérdeztem már ez így elég rövid, de az emberek 90%a aztmindja hagyjam a fenebe. A kerdest azert tettem fel ide, mert ismeretlen emberek velemenyere is kivancsi vagyok már
2020. ápr. 12. 16:41
2/11 A kérdező kommentje:
En szova tetrem neki,hogy ez elegge hulyen esik ez le, de a valasz az volt hogy gondolkozzak el
2020. ápr. 12. 16:42
5/11 anonim válasza:
Szerintem is add ki útját:)
Idiota az a csávó aki ilyenekkel fenyegetőzik
7/11 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek!
2020. ápr. 12. 17:02
8/11 anonim válasza:
Aki ilyennel fenyegetőzik,az nem szeret igazán.
9/11 anonim válasza:
Nem is lehet szeretni egy olyat akivel együtt vagyok 8 hónapja és csak heti max 2x làtom. Azért ezen tényleg elgondolkozhatnàd h egy kicsit te is többet beleadj a kapcsolatba... A vírusra fogni h nem talàlkoztok pedig kiàbràndító tud lenni. 23/f
10/11 A kérdező kommentje:
Mar sokszor elmondtam neki hogy keveset talalkozunk, de szerintem leszarja :)
2020. ápr. 13. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!