Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Öööm lányok. Ti hogy látjátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öööm lányok. Ti hogy látjátok a dolgot? Öööaz van foylton kihasznalnak

Figyelt kérdés
19 vagyok fiú és egerben tanulok és ööö szval akiket szerettem folyton kihasználtak és mostmár közeledni se tudok senki felé igazából nem tudom mit tegyek.. Haverok fejemhez vágják a 19 vagy oszt singleként mi van veled stb szolasokat de ők nem tudják mikor küzdesz valakiert és olyan kapcsoaltba kerülsz ahol tudod nem szeretnek de mégis ahogx tettette hihető volt stb tudom érthetetlen amit írok csak fogalmam sincs mihez kezdjek de tényleg midnenki iyle? .. Hisz nem tudom miert.. Tudom midnenkinek megvan a párja de ennxit kell szenvedni?
2020. febr. 2. 16:34
 1/2 anonim ***** válasza:
96%
Ha írásban sem vagy képes megfogalmazni hogy mit akarsz - holott lenne időd átgondolni a közlendőt -, és helyette öööö-zöl, az jön le belőle, hogy buta vagy. Vagy ilyen irritáló a stílusod, mindkettőnek lehet közvetlen hatása egy párkapcsolatra is.
2020. febr. 2. 16:56
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
öööö tanjul emg irnixd
2020. febr. 2. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!