Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kihasználna?
Elég hosszú lesz, sorry
Szóval kezdjük ott, hogy tavaly szilveszterkor közelebb kerültünk egymással egy sráccal, együtt is aludtunk. (Pia hatása)
Aztán a haverja nemrég elkezdett írogatni messengeren (ő is ott volt a bulin és elég sokszor nézett, bár ez nem jelent semmit) beszélgettünk, elvoltunk stb.
És most is együtt szilvesztereztünk, csak nem tudtam róla, hogy a tavalyi csókos srác ott lesz, ezért megbeszéltem a haverjával, hogy vele alszom, mert egyedül nem akartam.
Aztán ugye mindenki jött, ott volt a tavalyi csókos fiú, és teljesen részeg volt, rám mászott kb, végülis megbeszéltük, hogy akkor (megint) együtt alszunk. Hát nem csak alvás lett belőle, le is akart volna feküdni velem, de nem engedtem. Én meg azt hittem, hogy komolyan gondolja meg minden és mást engedtem neki, úgy voltam vele, hogy talán mostmár akar tőlem kapcsolatot (ja mert a tavalyi után kérdezgettem tőle, h szeretne e valamit) DE most is csak azt tudta mondani, hogy részeg volt stb, nem akar semmit.
Viszont a haverjával továbbra is beszélek és eléggé bejön🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nem tudom mit akarok, kezdem úgy érezni magam mint egy ribi eskuszom, pedig csak nem tudok választani. Vagyis mostmar nem kell, mert ugye gyakorlatilag akivel aludtam, az kihasznált. Attól félek, hogy a haverja is csak ezt tenné😅
Mit tegyek?😩
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!