Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ilyenkor, mert...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyenkor, mert tanácstalan vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy lány edzőtársam, aki nagyon bejön nekem. Viszont ezzel az a baj, hogy ő négy évvel idősebb nálam. Tisztában vagyok vele, hogy ez csak egy "röpke szerelem", de nem tudok úgy ránézni, mintha "csak" egy edzőtárs és barát lenne. Hogyan tudnám "elfelejteni" a szerelmemet iránta? Azért is szeretném elfelejteni a szerelmemet iránta, mert túl nagy a korkülönbség köztünk az ő javára, illetve a személyiségünk is kicsit eltér.

Illetve mit gondoltok arról, hogy az a "probléma", hogy négy évvel idősebb nálam?

2020. jún. 7. 16:28
A kérdező szavazást indított:
Nincs azzal baj, ha a lány négy évvel idősebb
Szerintem baj, mert a fiúnak kell idősebbnek lennie
32 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan hány évesek vagytok?
2020. jún. 7. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, tényleg jó lenne tudni a pontos kort.

Meg kell próbálni, beszélgess vele, próbálj megtudni minél többet a személyiségéről. Így kiderül, van-e keresnivalótok egymás körül.

Ha van, randi; ha nincs, akkor meg marad a jelenlegi

2020. jún. 7. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindeg higy mondjuk 14-18 evesek vagytok vagy pl 18-22 ,20-24
2020. jún. 7. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
Legyél tökös, próbáld meg, nekem 3 évvel idősebb barátnőm volt 16 évesen és jól megvoltunk, de csak azért mert állítása szerint is előttem sose találkozott olyan értelmessel mint ő maga ilyen korban :)
2020. jún. 8. 07:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem van egy fiú edzőtársam, aki 3 évvel fiatalabb nálam. Én alapból nem jönnék össze ennyivel fiatalabbal,de ebben a fiúban nagyon megfogott valami,és szerintem adnék neki esélyt,ha úgy van:D

Mi is különbözünk,de ő fiú én meg lány,szóval ez normális:D

Ha gondolod írj,mert nagyon hasonló helyzet és talán tudnék jó tippeket adni,hogy nekem mivel keltette fel a figyelmemet,így is hohy fiatalabb:)

2020. jún. 8. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!