Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őrületbe kerget a nyomulása! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon nyomul rám egy lány,és látszólag is szerelmes belém (többen is megerősítették,hogy így látják). Viszont én meleg vagyok,és már-már nagyon idegesít. Viszont nem vagyok ezzel a lánnyal olyan kapcsolatban,akinek el tudom mondani,hogy meleg vagyok. Összesen 2 ember tudja. Mit tegyek,hogy leállítsam a nyomulását? Nem akarom őt elveszíteni,mert egy nagyon jó barát volt.2020. jún. 4. 17:11
1/6 anonim válasza:
Hozz fel egy lányt és beszélj róla szépeket, vagy egyenesen mondd meg neki, hogy neked az a másik lány tetszik. Ha tényleg ennyire nyomul, hazudj neki valamit, ezer módja van.
2/6 anonim válasza:
Legyél őszinte vele akkor is. Ennyit minimum megérdemel, és ha tényleg olyan "nagyon jó barát", akkor később zokon fogja venni, ha kiderül, hogy nem bíztál meg benne annyira se, hogy őszinte legyél vele.
3/6 anonim válasza:
Barát, nem barát, az a te döntésed hogy kinek mondasz el és kinek nem egy ilyen súlyú dolgot. Ha csak azért tennéd mert leakarod koptatni, akkor semmi értelme nincs megnyílni neki, ugyanúgy nem a személye miatt történik. Ez annyit jelent hogy nem annyira jó barát mint mondod vagy gondolod, de nem jelenti azt hogy rossz ember lennél tőle.
Azt viszont meg kell mondani neki nyíltan, hogy ne haragudjon, te barátként nézel rá. Egyre inkább fojtogató és idegesítő a nyomulása, de te mint barát kedveled és nem akarod ezt a "kerülgetős" játékot játszani.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek a válaszokat,nagyon sokat segítettetek vele! :)
2020. jún. 5. 00:04
5/6 anonim válasza:
Hogyha a leírtak alapján tényleg szeretnéd megtartani mint barátot mondd el neki őszintén az érzéseidet, nem gondolnám hogy megvetne miatta. Hiszen fontos vagy neki , biztos vagyok benne hogy jót akarna neked és elfogadna úgy ahogy vagy az érzéseiddel együtt:-) Ő sem lenne kétségek között, ha tisztázva lenne a dolog és nem keresné magában a hibákat ,hogy vajon mit rontott el stb.Tudni fogja hogy bár szerelmileg nem lehet az életed része, talán megpróbál majd ő is barátként tekinteni rád mivel kedvel téged és nem akar elveszíteni. Más választása nincsen. Vagy bele törődik és alkalmazkodik a helyzethez vagy tovább lép. Ha úgy érzed megbízol benne,ennyi jár neki, mondd el. Meglátjátok , hogy működik-e a baráti viszony vagy sem:)
6/6 anonim válasza:
El kellene neki mondanod, hogy nem érzel iránta semmit és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!