Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után hogyan nézhetnék a szemébe? Olyan szörnyen érzem magam!
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel éppen a barátságunkból szerelem kezd kialakulni, vagyis én nagyon úgy érzem. A szüleim, nem akarok panaszkodni, de nagyon bántóan viselkednek velem, apám folytom megjegyzést tesz a testemre hogy ronda vagyok meg dagadt meg úgysem kellenék senkinek, anyám lopja a ruháimat, a sminkcuccaimat, mondván hogy rajtam ezek úgysem segítenek semmit. Őszintén minden barátnőm irigyli a "szépségem" és titkon tükörbe nézve néha én is annak látom magam, de a szüleim miatt ez nagyon ritka. Anyukám csak a hétvégén vállal 1 nap házimunkát a többi 6 mind az enyém, főzök, pakolok, mosok, mosogatok, takarítok, és ilyenek. Nem mondam el a srácnak mert az ő szülei tök jófejek és nem szeretek panaszkodni, mindig akkor videochatelek vele mikor főzök, azt szoktam mondani hogy élvezem és azért csinálom. éppen a sráccal beszéltem mikor apám (enyhénszólva ittasan elkezdett velem kiabáni, hogy haszontalan, ronda dagadt disznó vagyok és a hónapban másodjára van paradicsomos tészta pedig tudom hogy nem szereti, szabadkoztam hogy muszáj volt tanulnom mert már a tanár kérdezte mi van velem és nem tudtam boltba menni, úgyhogy ennyi volt itthon, ezt tudtam főzni. Aztán megint jött hogy ma melyik ruháját akarta felvenni, de nem mostam ki! A srác végighallgatta már a sírás kerüldetett mikor volt egy pillanatom kinyomni, szóval azt már nem látta hogy apám meg is pofozott. amióta ez a karantén van apa inni kezdett és akkor mindig ez van ha részeg. Annyira szégyellem magam. A srác ma megkérdezte hogy jól vagyok-e, csak annyit írtam hogy nem számít. Nagyon csalódott vagyok és szörnyen utálom magam hogy ezt végig kellett néznie, annyit tudott hogy nálunk itthon nem minden pont olyan mint náluk. Egyáltalán van fiú aki egy ilyen után folytatná a lánnyal?2020. máj. 19. 20:45
11/13 anonim 

válasza:

Emiatt nem fog elhagyni, ha tényleg alakul valami.
A szüleid meg szánalmasak, de most csak annyit tudok mondani, hogy légy türelmes. Én tudom milyen, én is voltam a helyzetedben. Hálistennek elmentem koliba, és azóta nagy fordulatot vett az életem.
És ha komolyra fordul a dolog, át is költözhetnél hozzá, a szülei biztos megértenék.
12/13 anonim 

válasza:

És ne hagyd, hogy a szüleid lerombolják az önbizalmad!
13/13 anonim 

válasza:

Én a srác helyében már csak ezért is nem hagynálak ell mert szükséged van valakire akire támaszkodhatsz és akiben bízhatsz mivel hogy a szüleid nem normálisak enyhén szólva. Legyél őszinte a sráccal biztos megérti ha tényleg kedvel téged. Szüleiddel kapcsolatban meg csak annyit mondhatok hogy tényleg kérj külső segítséget, és amint 18 leszel hagyd ott őket. És addig is ne foglalkozz azzal hogy mit mondanak neked, ne adj ilyen szemét emberek véleményére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!