Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ráírjak majd holnap?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak majd holnap?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akivel messengeren elkezdtünk beszélgetni kb.egy hete. Ma is írtam neki hogy milyen volt a hétvégéje, de csak mist olvasta el de nem írt vissza. Ráírjak holnap? Nem fogok nyumolni?

2020. máj. 18. 22:12
A kérdező szavazást indított:
Ne írj rá!!!
Nyugodtan ráírhatsz.
Nem tudom.
38 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Várd meg, hogyan és mit reagál a maira.

Lehet, csak elfoglalt volt, de az is lehet, hogy nem akar semmit.

Ha nem reagál, akkor megírhatod neki, hogy megérted, ha nem akar semmit, csak kommunikáljátok le. Én ezt tenném.

2020. máj. 18. 22:16
 2/7 A kérdező kommentje:

De azért holnap "próbálkozhatok " még?

Nem szeretnék nyomulni. Idáig tök jól eldumáltunk. Nem vesztünk össze szóval semmi ilyen nem volt. Egyébként meg akartam kérdezni tőle,hogy nem e találkozunk.

2020. máj. 18. 22:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Mindenki arra szavaz hogy "Ne írj rá!!!"?
2020. máj. 18. 22:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Várd meg, mit reagál a mai üzenetedre. Vagy kérdezd meg, mi történt, hogy nem írt.

Csak nyugtasd meg, hogy nem türelmetlen vagy, csak érdeklődsz.

2020. máj. 18. 22:25
 5/7 A kérdező kommentje:

Ok köszi a válaszodat. Szerintem holnap ráírok hogy Szia Hogy vagy?

Ha meg nem nagyon akar válaszolni akkor hagyom a p.csaba.

2020. máj. 18. 22:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Legyél már tökös, írd meg neki hogy ne játsza a flegmát és méltasson egy válaszra. Gondolom jó nő, mivel megteheti hogy nem ír vissza mindenkinek, mert ugye vannak jobb halak is a horog végén.
2020. máj. 19. 00:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan írj rá, hogy mi a helyzet? Legfeljebb kiderül, hogy ő nem akar semmit, és legalább te is tudod, és tovább tudsz lépni. Nincs vesztenivalód. Szerencsére még nagyon a kezdetén van a dolog, ilyenkor könnyebb véget vetni, ha úgy van. Persze, remélem, minden rendben lesz, majd írd meg, mi volt végül.
2020. máj. 19. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!