Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ráírjak vagy ne? Igazából még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak vagy ne? Igazából még nem beszéltem vele, csak szemeztünk és kiderítettem a nevét. Nagyon helyes pali. Nem lenne tolakodó?

Figyelt kérdés
Ha ez szamit mar vissza jelolt fbn. 16/l
2019. aug. 17. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Remélem eljön az idő amikor az emberek megkérdezik , hogy mi az a fb.
2019. aug. 17. 12:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Facebook
2019. aug. 17. 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig úgy kezdeményeztem, hogy belájkoltam pár képét (nem végig, mert az lehet, csak max. 2-3-mat, hogy egy enyhe jelzést adjak, de ne legyek tolakodó). Ezzel veszi az adást, hogy nyilván szimpatikus neked, így ha ez kölcsönös, valószínűleg ír magától is. Ráírhatsz te is igazából, de én személy szerint annak a híve vagyok, hogy a férfi kezdeményezzen. Sok sikert!:)
2019. aug. 17. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

Bocsi, egy kicsit belegabalyodtam a fogalmazásba.:D de szerintem érted.

2019. aug. 17. 13:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
a 3-as válaszra szavazok.
2019. aug. 17. 14:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ráírhatsz,de nagyon sok reményt ne fűzz hozzá.

Ha nagyon-nagyon bejöttél volna neki,akkor legalább oda ment volna,vagy ő nyomozott volna le.

Sok srác ilyenkor,amikor próbálkozik egy lány nem utasítja el kapásból,neki ez egy "ingyen kör" nagyon még tennie sem kell érte,hogy megkaphasson.

Utána meg te járhatsz rosszul:/

De 1 próbát megér,csak óvatosan!

2019. aug. 17. 14:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Legyél díva és írj rá! Nehogymár tolakodó legyen, ha ő írna az se lenne nyomulás. Erős független csajszi vagy aki nem fél kockáztatni(amugymeg a fiúknak általában bejön) ha meg pofára esel akkor is jobb egy hoppá mint egy mi lett volna ha, ülhetsz és nézegetheted a képeid de akkor garantáltan nem lesz semmi. Próbáld meg
2019. aug. 17. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!