Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyek-e vallomást a srácnak?
Nem tudom hogy tegyek-e vallomást a fiúnak
Mivel sok tényező bezavar... pl.:barátnője van 1éve, osztálytársam, a lány tesom a fiú tesojával van...
És amikor még 9-dikes voltam jóban voltunk de nem tetszet nekem olyan volt mint egy jó barát... rá 4 hónapra tudtam meg hogy tetszettem neki és amikor meg tudtam utána döbbentem rá hogy valami vonzodásom van hozzá de nem foglalkoztam az érzésemmel mivel azt hittem hogy csak egy hirtelen fel lángolás, aztán 4 hónapra rá barátnője lett és immár együtt vannak 1éve...
A tesómnak nem merem elárulni mivel félek hogy el kotyogja a barátjának és a barátja el mondja a tesójának
És már a fiú aki tetszik nekem már nem vagyunk olyan jóbban mint voltunk
Meg azért sem akkarom neki el mondani mivel barátnője van és nem akkarok az ilyesmikbe bele folyni.
Szóval ennyi... mit tanácsoltok? Mit csináljak, elmondjam neki vagy hagyam?
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!