Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a srác, aki tetszik kétértelmű jeleket ad?
Sziasztok! Van egy fiú, akivel egy suliba járok, van is vele közös órám. Már 1 éve tetszik és mostanában egyre többet beszélünk, viszont nagyon változó a hozzáállása hozzám. Gondolok itt arra, hogy míg egyik nap nagyon aranyos, bókol és érdeklődik, addig a másik nap egy-egy szóval válaszolgat és unottnak tűnik.
Gondoltam már rá, hogy tudtára adom, hogy tetszik. Viszont nem tudom, hogy ezzel a helyzettel mit lehet kezdeni.
Köszönök a válaszokat!
2. Vagyok:
Akkor írj neki többször, de ne vidd túlzásba azért, szóval ne írj nagyon sokat
Szépen had menjen a beszélgetés, ha fontos vagy neki, akkor biztos szeretne veled beszélni és jobban megismerni téged
Sok sikert😄
11:04
Szerelem doki 😂
Érted a dolgod !
Köszönöm :D
Bár végülis nem oly nagy tanácsok, de ellehet velük kezdeni mindent, amiből egy kapcsolat ki is alakulhat
Akkor ebben az esetben köszönöm mégegyszer a dicséreted😁
Bár 1-2 éve is segítettem már itt pár embernek, ezáltal van tapasztalat a témában és a tanácsok adásában, volt akik összejöttek, utólag írta szóval volt sikerélmény
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!