Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek lehet jövője?
Figyelt kérdés
Tetszik egy srác, aki nálam 3-3,5 évvel fiatalabb.
Viselkedés szempontból érettebbnek gondolom a koránál, viszont a kora az eléggé tényező szerintem.
Olyan szempontból, hogy én bulizni járok, őt még be sem engednék ilyen helyre nagyon.
És ezek csak egy dolog a sok közül.
Sosem tetszett még meg tőlem fiatalabb srác, így eléggé elgondolkodtató hogy egyáltalán van-e jövőnk.
Ami azt illeti randi le van beszélve, de tartok attól hogy mi is lesz.
Mit gondoltok, ennek van jövője?
Esetleg aki tapasztaltabb azt is szívesen meghallgatom!:)
A srác 15 éves.
2020. máj. 13. 02:47
A kérdező szavazást indított:
Igen, van esély
Nem, nincs ennek jövője
Talán, egy próbát megér
20 szavazat
1/3 anonim válasza:
Bőven lehet
Sok 10en éves bukik idősebb csajokra
2/3 anonim válasza:
Hát én alapból nem jönnék össze fiatalabb fiúval de szerintem nincs ennek így jövője lehet hogy gondolkodásra meghaladja a korát de a fiúk alapból később érnek mint a lányok (bocsi fiúk de ez így van) úgyhogy szerintem ne próbálkozz fölöslegesen.n
3/3 anonim válasza:
Figyi szerintem nincs jövője ennek a kapcsolatnak a fiúk alapból később érnek mint a nők én biztos h nem jönnék össze fiatalabbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!