Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megszerettem valakit ismeretlenül, lehet jövője a dolognak?
Sziasztok!
Kb 8 hónapja kezdtem el beszélgetni egy sráccal akit egy fórumon ismertem meg. Ezután eleg gyorsan váltottunk skypera es facebookra igy ma mar ott beszélünk. Ezalatt az idő alatt egy nap sem volt hogy ne beszéltünk volna. Nagyon sokrétű a beszélgetésünk, mindenről teljesen nyiltan lehet vele beszélni, nagyon jo humora van, megértő is. Webkameran ugye mar lattam az arcát, tehat tudom hogy nem egy 50 eves bácsi vagy hasonló. Egy par honapja viszont egyre inkabb érik bennem a gondolat hogy akar tobb is lehetne köztünk. Ez ma mar szinte rögeszmemme vált, nem tudok nem ra gondolni es arra amiket mond. Ezt megbeszéltem vele is es írta, hogy nem szeretne senkivel semmi komolyat jelenleg, de o is nagyon kedvel engem es ez mar nala is tobb mint barátság. Nemsokára találkozunk személyesen is, es remelem jol alakulnak a dolgok, mert nagyon megszerettem. Volt mar valaki ezzel hasonlóan, hogy lényegében igy ismeretlenül szeretett bele valakibe? Lehet ennek jövője? Nem tudom o mit akar mert egyik mondatával a másiknak mond ellent azzal kapcsolatban hogy hogyan érez.
Hát nekem ebből az jön le hogy van valami titok amiről nem tudsz... ami miatt nem akar kapcsolatot. De kedvel téged. Csak épp lehet hogy barátnője van vagy valami... ki tudja.
Az én tapasztalatom az hogy a legtöbb ember csak adja a szépet a neten, a valóság meg nagyon nem az amit előadnak.
Nem voltam hasonló helyzetben, én szerettem a valóságban próbára tenni az érzéseimet.
Abban igaza van az előzőnek, hogy vigyázz magadra, mert az interneten mindenki lehet Superman, Gentleman, a valóságban lehet hogy csalódni fogsz.
És nagyon fontos, hogy ha ő azt mondta, hogy nem akar komolyat (nem feltétlen kell bármit is titkolnia) akkor ne erőltesd rá magad. Találkozz vele, de csak szigorúan mint egy jó barát, és meglátod majd hogy mi lesz. Ha esetleg közeledik feléd, mert mégsem tud ellenállni, akkor beszéld meg vele hogy biztos-e ebben a dologban, ha igen, akkor vágjatok bele bátran. De ha nem biztos benne, akkor még ne hagyd érvényesülni a vágyaidat, mert később ha meggondolja magát, neked fog fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!