Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha megszerettem egy fiút, akinek barátnője van?
Figyelt kérdés
Sokat beszélgetek vele, én mondtam neki, hogy ha szereti a barátnőjét, akkor én nem csinálok semmit, de azt mondta, hogy ez csak egy megszokás, hogy vele van... beleszerettem, de míg barátnője van, nem kavarok vele..de vele sem szakít..2015. máj. 25. 16:29
1/6 anonim válasza:
Ha tetszik a csicska nő szerep akkor maradj vele.
Az emberek pontosan tudják hogy ˇkavargattok ˇ.
Fájdalmat okozol mindenhogyan. Csináld azt amit akarsz.
De ha továbbra is ott kuncsorosz... El fogadhatod hogy másodhegedűs maradsz.
3/6 anonim válasza:
Szeress ki belőle, Nem ez az első és utolsó ilyen szituáció. Te magad is látod, hogy (vagy legalábbis valahol felfogod) egy kapcsolatba belekavarni NEKED sem lenne jó.
4/6 A kérdező kommentje:
A fiú kezdeményezett nálam, nem pedig én... a barátnőjét nem szereti, tudom hogy rossz ez, hogy beleszerettem, nem is fogok semmit tenni, nem vagyok kqrva hogy szét szedjem őket, semmi ilyesmi, csak sajna olyannyira megszerettem,hogy nehéz lesz kiszeretni..de nem mondok és nem csinálok semmit, mert én is tudom milyen ez, tőlem is elvették a barátomat,de hát akit lehet vinni...
2015. máj. 25. 16:43
5/6 anonim válasza:
Figyelj hasonló cipőben voltam...jelenleg nekem nem az a kérdés h mi legyen. Nálam is a srác kezdeményezett és én nem mondtam el neki h nekem tetszik. Ez az én kérdésem olvasd el... : http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem_..
6/6 A kérdező kommentje:
Hmm, értem.. elolvastam, nem tudom mit fogok csinálni, majd lesz valami.. :)
2015. máj. 26. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!