Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mit akar jelenteni?
Ismerkedek 1 hónapja egy sráccal, aki nekem nagyon bejön, ő ezt tudja is. Elvileg én is bejövök neki, mert ő mondta először hogy tetszem neki, sokszor dicséri nem csak a külsőmet hanem a belsőmet is, azt mondja szívesen beszél velem és hogy feldobom a napjait. Aztán egy pár napja nagyon ritkán ír, szinte egy nap egyszer tűnik fel egy órára kb és utána már nem is ír többet aznap. Nem köszön, semmi, mert még az előző napi üzenetemre válaszol. Próbáltam óvatosan rákérdezni, hogy van-e valami gondja akár velem akár valami más, de azt mondta hogy nincsen.
Szerintetek ez veszett ügy? :( Vagy miért csinálja ezt? Amikor itt van teljesen normális, nem viselkedik másképp mint előtte
17/l
Köszönöm az eddigieket
#2 A taktikázás alatt mit értesz?
Nanana...ácsiácsi... Mielőtt még nekiállnátok ócsárolni a srácot az lenne a kérdésem hogy te szoktál e neki írni? Mert ha nem, akkor lehet arra kíváncsi hogy vajon te keresni fogod e... Mert akár hogy is, jól esik az ilyen szintű visszajelzés.
Nyilván lehet hogy a srácban van a hiba és az előzőeknek van igazuk, de szerintem ez egy fontos kérdés hogy te mennyire keresed őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!