Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez udvarlás vagy baráti szeretet?
Valami csoda erőtől vezényelve nyáron nagyon sokat tanultam, és jelentősen javultak a jegyeim. Ekkor figyelt fel rám az osztályunk egyik legjobb tanulója. Folyamatosan keresett, jött dumálni. Legtöbbször a tanulás volt a téma. Nekem eléggé megtetszett a srác, nem tudom, ő hogy van vele, viszont ezeket csinálja:
-mindennap jön beszélgetni
-tőlem kéri el az órai munkát ha hianyzik
- mikor diáknapon megsérültem, ő kiült hozzám beszélgetni, és megvédett másokkal szemben
- mikor meséltem neki, hogy valaki lerondázott, akkor azt mondta hogy nem kell vele foglalkozni
- mikor megdicsért a tanár, akkor azt mondta hogy ő a saját gyerekétől is elvárná az én szintemet
-többször volt hogy megdicsért ha jól csináltam valamit
17/L
Tetszel neki.
Próbálj meg közeledni felé, küldj neki jeleket.
Adj jeleket. Mosolyogj rá, ulj hozza kozelebb, erintsd meg. Ha nem ellenkezik johet a tobbi;)
Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!