Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Félek, hogy szerelembe esek....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy szerelembe esek. Segítség?

Figyelt kérdés
Kezdjük azzal, hogy 2 párkapcsolatom volt eddig. Amikor az elsőnek vége lett, életem legmélyebb pontját éltem hónapokig. Többször fontolgattam az öngyilkosságot. Nem azért, mert még szerelmes voltam a srácba, hanem magam miatt, amiért nem voltam elég jó neki, nem tudtam megadni neki amit kellett volna, stb. önértékelésem is a lehető legmélyebbre zuhant arra a pár hónapra. Inkább ne is beszéljünk róla. Térjünk át a második kapcsolatomra. Azthittem túl vagyok az elsőn, újra lehetek szerelmes, minden menni fog, most jól teljesítek majd. Nem így lett. Nagyon hamar vége lett mert rájöttem, hogy nem tudom szeretni ezt az embert, főleg nem úgy mint az első párom. Tudtam, hogy most én lennék az akinek ő próbálna megfelelni de nem sikerül. Szakítottam. Ezután a kapcsolat után nem voltam mély ponton egy pillanatig sem. Ez volt 8 hónapja. Azóta nem akarok magamnak párt, nem akarok szerelmes lenni, csalódni, és nagyon jól megvagyok most így. Viszont nem egy fiú van oda értem akik hívnak ide oda, de fáj elutasítanom őket, mert attól még bírom őket és barátok lehetnénk. De félek attól hogy megint azt fogom hinni mint a 2. kapcsolatomban, hogy mégis készen állok stb, és csalódást okozok a másik félnek.
2020. máj. 6. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem fogadd el valamelyik ajánlatot és menj el.... Jót fog tenni hidd el.... 🙂
2020. máj. 6. 12:05
 2/8 A kérdező kommentje:
De nem akarok szerelmes lenni és magam mellé valakit. Egyátalan nem
2020. máj. 6. 12:08
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Akkor ez van..... Segíteni nem tudok, zarkozz be, ha neked így jobb
2020. máj. 6. 12:10
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

"Azthittem túl vagyok az elsőn, újra lehetek szerelmes, minden menni fog, most jól teljesítek majd."

A Szerelem nem matekházi, kicsi tündér, ahol tökéletesre kell teljesíteni; sem holmi nátha, ami ledönt három napra a lábadról. Inkább azon gondolkodj el, miért vonzod be ugyanazt a típust, és miért van mindig a csalódás.

2020. máj. 6. 12:12
 5/8 A kérdező kommentje:
A második kapcsolatom közel sem volt az a típus mint az első, mondhatni a lehető legjobban bánt velem az illető és szeretett nagyon, de én nem tudtam ugyanígy érezni. És szó sincs bezárkózásról, egyedül a párkapcsolatokat akarom kizárni az életemből idő és kedv hiánya miatt
2020. máj. 6. 12:15
 6/8 Stark2000 ***** válasza:
51%
Hát akkor zárd ki az életedből a kapcsolatokat. Ha tudod a választ, nem értem miért raktad ki a kérdést. Én nekem sincs kapcsolatom 1 éve, mert nem szeretnék és kényelmesebb egyedül.
2020. máj. 6. 12:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem először dolgozd fel a régi sérelmeidet.Nem tudsz és nem is kell megfelelni másoknak, kivéve magadnak.

Hogyha most egy ideig nem akarsz kapcsolatot az nem baj.

De ne ess pánikba ha majd megtetszik neked valaki és vagy szerelmes leszel.

A szerelem jó dolog, nem szabad félni tőle.

Ha a sérelmeidet rendbe rakod és átértékeled a dolgokat egészen máshogy fogsz rá tekinteni erre a témára.

Majd idővel jön egy olyan srác, aki méltó lesz hozzád és te viszont szeretni fogod.

De erre ne stresszelj rá.

Most még élvezd a szabadságot, fejleszd magad és légy boldog.

2020. máj. 6. 12:52
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen #7
2020. máj. 6. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!