Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiszel az első látásra szerelembe?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 24. 17:24
2/19 kamugyrosz válasza:
Haaaat
Egyik barátomnak volt ilyen
5/19 anonim válasza:
Olyan, hogy első látasra szerelem nincs, hiszen a szerelem összetettebb dolog, külső és belső vonzódás, ilyen nem alakul ki egy másodperc alatt.
Viszont van olyan, mikor meglátsz valakit és nem tudod miért, de egyszerűen kell neked.
7/19 anonim válasza:
Igen, de ha a másik fél nem ugy érez akkor nem sokra megyek vele.
8/19 anonim válasza:
Én inkább abban hiszek, hogy létezik olyan, amikor már az első látásra annyira megtetszik valaki, hogy később teljesen beleszeretsz. Valahogy így logikusabbnak is tűnik.
18L
9/19 anonim válasza:
Én hiszek benne, főleg azóta, hogy magam is átéltem.
10/19 anonim válasza:
Emberek, nincs olyan hogy szerelem első látásra, nem lehet beleszeretni valakibe csak a kinézete miatt, ahhoz ismerni is kell az illetőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!