Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiszel az első látásra szerelembe?
Én nem annyjra hiszek benne.Szerintem nincsen olyan hogy meglátok egy csajt/pasit az utcán es szerelmes leszek belé.Mert az nem szerelem hogy mondod magadba hogy basszus de helyes,szép az a csaj vagy pasi ott.Max akkor mondható hogy első látás szerelem van hogy ha oda is mész hozzá megismered és a belső tulajdonsága is tetszik nem csak a külső
2020. ápr. 24. 22:43
12/19 anonim válasza:
Szerintem igen, ezt a nők szerintem megérzik. Igaz, én nem megláttam a párom, de ez így még durvább is. Ezer fiú írt rám és mindegyiket untam, meg sablon volt. És ramirt ő, semmi extrát, egy storymra reagált és mintha kitoroltek volna minden gondolatot a fejemből, rögtön elkezdtem vonzódni hozzá, már aznap este úgy feküdtem le, hogy én teljesen belecsavarodtam.
Ezt eddig kétszer éreztem eddig és be is jött
2020. ápr. 25. 00:10
Olyan hogy első látásra szerelem szerintem nincs. (de a kérdésedre a válasz embertől függően relatív) Olyan van,hogy elsőre tetszik neked, vagy szimpatikus a fellépése de azt nem igazán mondanám szerelemnek, inkább valami vonzalomhoz hasonló dolog. Szerelem akkor lesz belőle amikor jobban megismeritek egymást, és minden nélküle töltött pillanatban azt kívánod, hogy újra együtt lehessetek. Személy szerint nálam ez kb. 3 hónap után alakult ki. Előtte még csak kostolgattuk egymást. Beletelik egy kis időbe hogy valakit annyira megismerj, hogy mindenestül akard. Jó és rossz tulajdonságaival együtt.
2020. ápr. 25. 01:14
szerintem az nem szerelem, inkabb egyfajta kotodes. nekem egyszer volt. nyaralni voltunk kulfoldon, es az egyik este vacsoranal erkezett meg a srac, egyszeruen 10/10es volt. teljesen az esetem, jobbat el sem birtam volna kepzelni. amikor meglattuk egymast en teljesen ledobbentem, kb mindketten megalltunk hirtelen, es annyira csodalkozva neztunk egymasra, hogy elmondani nem tudom. meg sosem lattam egy szamomra kulsoleg tokeletes embert. egy lannyal volt ott, nem tudom kije volt, de akarhanyszor meglatott nem erdekelte hogy ott a csaj, ugy nezett ram mint aki aranyat lat. aztan egyik este meg mikor egyedul alltam valahol es o is pont egyedul jott szembe, akkor ramkacsintott. ez tavaly juliusban volt, de akarhanyszor visszagondolok ra,pillangok a gyomromban, stb. pedig egy szot sem valtottunk. tehat en ugy gondolom, hogy letezik.:)
2020. ápr. 25. 10:20
Amúgy nem tudom mit erölködnek akik azt mondják , hogy nincs ilyen.
Aki kicsit is járatos abban , hogy hogyan müködik az emberi agy , az tudná , hogy igen is létezik.
Az más kérdés , hogy ez kinek jó.
Mondjuk ha olyannal történik aki házas , az megszívta.
2020. ápr. 25. 12:35
Én csak az első látásra szexbe hiszek
2020. ápr. 25. 16:22
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,mindenkinek ment 👍.
15-ös eskü ráfogok keresni.Igazából nekem nincs véleményem,hogy van-e vagy nincs.Így kiváncsi vagyok mások véleményére.
18/19 anonim válasza:
2020. máj. 3. 12:38
19/19 helooka01 válasza:
erre én is nagyon rég keresem a választ de összességében igen velem is előfordult sőt most is benne vagyok, minden nap látom de egyszerűen fosok odamenni hozzá
2020. máj. 14. 17:28
Kapcsolódó kérdések: