Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen volt az első barátod/ba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első barátod/barátnőd?

Figyelt kérdés
Hogyan ismerkedtetek meg? Szép kis szerelemsztorik és szomorúbb csalódások is jöhetnek!

2020. ápr. 9. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Az enyém szép és még most is tart. Neten ismerkedtünk meg de az ország két végén lakunk úgyhogy nagyon küzdöttünk és kb csak szünetekben találkoztunk hosszabb időre nagyom ritkán volt hogy Pesten egy-egy napra reggeltől estig mert az volt kb középen marmint Pest. Idén én is egyetemista lettem és odamentem egyetemre ahol ő lakik. Végre mindennap találkoztunk fél évig és nagyon jó volt, most a jó időben is annyira jó lenne kimenni most lenne először hogy a teljes tavaszt együtt tudjuk tölteni, de most meg a járvány választ el minket és megint ki tudja mennyi időre. De szerelmünk töretlen.
2020. ápr. 9. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok 3,5 évig volt távkapcsolat most szeptembertől jött a jó világ ugye ahogy kezdődött az egyetem.
2020. ápr. 9. 19:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
15 evesen jottunk ossze, osztalytarsak voltunk sajna az elso ev utan mar eleg lapos lett meg sok vita es kb hetente szenvedtem es sirtam valamiert de megis elhizodott kb 2,5 evig azota is banom h ilyen sok idom elment ra
2020. ápr. 9. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Csalódás. Utólag belátva kozelrol sem o volt az a "tökéletes ember" még első kapcsolathoz se, egy tuskó csajozogep volt, aki többnek hitte magát, mint ami. A 3. randin bemutatott a szüleinek, és utána azt mondogatta, hogy "Hát anyu is ismer, nem szakithatunk ilyen hamar". Emellett 10 lánnyal beszélgetett rajtam kívül, hisztériás rohamai voltak, féltékeny volt az összes fiúbarátomra (sportolok, szóval a fiúbarátaimat egyben a csapattársaim is, évek óta ismerem mindannyiukat, de soha egyikükkel se gondoltunk többre egymást, mint barát), a lánybarátaimra ráírt és beszélgetni akart velük.. tehát elköszönt tőlem este 11kor és éjjel 1-2 óra fele a lányoknak irogatott, hogy hogy vannak, mi a fiú idealjuk, meg hasonlók😂 Aztán úgy lett vége, hogy közölte 1 hónap után hogy ha nem rakok ki vele közös képet instara, szakít velem, o úgyis megkaphat bárkit. Szerintem sejtitek mit választottam..

14 voltam ekkor, és azóta se nyitottam meg a "Rég beszéltünk" üzenetét..😂

2020. ápr. 10. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!