Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első barátod/barátnőd?
Csalódás. Utólag belátva kozelrol sem o volt az a "tökéletes ember" még első kapcsolathoz se, egy tuskó csajozogep volt, aki többnek hitte magát, mint ami. A 3. randin bemutatott a szüleinek, és utána azt mondogatta, hogy "Hát anyu is ismer, nem szakithatunk ilyen hamar". Emellett 10 lánnyal beszélgetett rajtam kívül, hisztériás rohamai voltak, féltékeny volt az összes fiúbarátomra (sportolok, szóval a fiúbarátaimat egyben a csapattársaim is, évek óta ismerem mindannyiukat, de soha egyikükkel se gondoltunk többre egymást, mint barát), a lánybarátaimra ráírt és beszélgetni akart velük.. tehát elköszönt tőlem este 11kor és éjjel 1-2 óra fele a lányoknak irogatott, hogy hogy vannak, mi a fiú idealjuk, meg hasonlók😂 Aztán úgy lett vége, hogy közölte 1 hónap után hogy ha nem rakok ki vele közös képet instara, szakít velem, o úgyis megkaphat bárkit. Szerintem sejtitek mit választottam..
14 voltam ekkor, és azóta se nyitottam meg a "Rég beszéltünk" üzenetét..😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!