Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nektek hogy sikerült elfelejteni a számotokra akkor "Igaz szerelmet"? Most ebben vagyok, valahogy túl kell lépjek.
Lol nekem majdnem lassan 1 év után még sehogy😂
Barátnőmnek az segített, hogy elkezdett más srácokkal ismerkedni, és talált egy jobb srácot, aki tényleg nagyon rendes.
Én is voltam hasonlóba. Jó pár hónapja szakítottunk még is olyan rossz érzés mintha csak tegnap történt volna. Nem tudom hogy mikor vagy egyáltalán el fogom e tudni felejteni az érzéseimet iránta. Mindíg olyan intenzív mint az első pár napban. Viszont emlékem napról napra kevesebb van róla, sokáig voltunk együtt mégis alig van pár emlékem róla és arról hogy miket csináltunk együtt, meg abból az időszakból is alig van emlékem. Kb hónapok estek ki az emlékezetemből. De az az érzés amit iránta érztem nem mullik.
Ez az érzés számomra a világot jelentette régen. Most a poklot.
F
Én azt hittem, sosem sikerül majd túllépnem rajta. Több, mint egy évig fájt utána a szívem, de ma már nem érdekel. Hidd el, az idő ahogy múlik úgy elfelejted, és jön majd más, aki segít elfelejteni.
Azt javaslom, hogy ha teheted, kerüld, így kevesebbet látod, kevesebbet sóvárogsz utána.
Ha lesz olyan, hogy úgy látod, túlléptél, és később mégis visszaesel, ne aggódj, ezeken àt kell esni, majd elmúlik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!