Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vannak konkrét jelei a szerele...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak konkrét jelei a szerelemnek?

Figyelt kérdés

Lett egy új osztálytársam,még november végén.Már az első perctől kezdve úgy éreztem,hogy jóban kell vele lennem,ugyanis annyira szimpatikusnak tűnt.Mondanom sem kell,hogy nem lett belőle semmi.

Adódott egyszer,hogy mellé kellett ülnöm az egyik órán,ami egyszerűen borzalmasan telt számomra,ugyanis annyi feszültséget mint akkor,sohasem éreztem magamban.Amióta nem kell bejárnom iskolába csak jobban frusztrál az,hogy nem látom,és folyamatosan csak rá gondolok és már nem egyszer kaptam magama azon,hogy elképzelem milyen is lenne vele "együttlenni"

Még sohasem volt egyetlen kapcsolatom sem és fogalmam sincs,hogy most mi is lehet ez...Elofordul,hogy csak nagyon tetszik,vagy már ez kezd elmenni inkább a szerelem felé?

VALAKI HELP😂

17/F

2020. máj. 3. 01:19
 1/2 anonim válasza:
100%

Ha eléggé jól ismered, akkor lehetséges és valószínűbb hogy ez szerelem. Ha úgy érzed, hogy vele tudnád leélni az életed, mindig vele akarsz lenni és mindent szeretsz benne. Ha nem, akkor lehet csak tetszik neked vagy csak az ötlet, hogy vele járhatnál, az tetszett meg.

Amikor mellette ültél egy órán mi okból voltál annyira feszült? Nem mindegy hogy miért vagy feszült mellette.

2020. máj. 3. 10:51
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez szerelem.

15/l

2020. máj. 6. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!