Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mik a szerelem biztos jelei?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a szerelem biztos jelei?

Figyelt kérdés

Van az osztályomban egy srác, aki sztm szerelmes belém.

Mivel mindig körülöttem járkál, sokat néz, néha szemezünk, amikor mellettem ül annyira egy furcsa érzés fog el, ha szomorú vagyok mindig megnevettet, olyan is volt hogy megszólitott és nem tudta elmondani amit akart, annyira nézett és elgyengült.

Persze van amikor sértően beszélget.

De valamiért nem akarja elmondani hogy mit érez, nem akarja hogy tudjam, pedig látszik rajta h tetszem neki, és mindenki tudja.

17/l

2020. ápr. 19. 16:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tetszel neki, később biztos elmondja de szerintem még nem készült fel rá
2020. ápr. 19. 17:03
 2/9 A kérdező kommentje:

Lehet:/

De most úgy hiányzok nekem is

2020. ápr. 19. 17:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

azért nem mondja el, mert ha elmondaná sokan kinevetmnék stb, fél az elutasítástól. Ha mindenki őszinte lenne, egyszerűbb lenne az élet.

Amúgy a szerelem olyan, mint a behugyozás: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét.xd

amíg nem tesz semmit tárgytalan. vagy léphetnél te is, akkor lehet ő is tenné. vagy elutasítást kapsz. Szóval ez a kérdés feléd is igaz akkor, miért nme teszel semmit?

23/F

2020. ápr. 19. 20:51
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
A szerelem elso jele hogy a torkodba tomi.
2020. ápr. 22. 10:16
 5/9 TomiBoiii válasza:
95%
HA szerelmes vagy
2020. máj. 10. 12:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is szerelmes beléd. 3as azt az hasonlatot lementem:D

És te szereted, kérdező? Akár barátként akár kicsit többként?

2020. máj. 27. 09:31
 7/9 anonim válasza:
100%

Szerintem mindenkinél máshogy mutatkozik az, ha szerelmes. Sok féle jel van rá, így nem biztos, hogy konkrétan szerelmes beléd. Lehet csak szépnek tart és zavarban van a társaságodban emiatt. Viszont az is lehet, hogy valóban szerelmes beléd és akkor ez a magyarázata a viselkedésének.

Ha nem akarja elmondani, biztos nyomós oka van rá, de ha komolyan leültök erről beszélgetni talán megnyílik neked ezzel a témával kapcsolatosan.

Tény, hogy ha az ember szeret valakit, akiről nem tudja, hogy viszont szereti, furcsán viselkedik vele és néha lehet elutasító, hogy az érzéseit megváltoztathassa.

Légy vele türelmes, és ha elég bátorságot gyűjt és úgy dönt, hogy megosztja veled az érzelmeit, légy megértő, ha esetleg visszautasítanád ne légy bunkó vele.

Szar ha az ember pofára esik és még bele is rúgnak... :/

2020. máj. 27. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mikor mindketten vonzódok egymásra, fontos a másik elégedettsége és vágyakozás egymás iránt.
2020. jún. 3. 20:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
#8. as vagyok. Még annyi, hogy ha nem mondja el inkább figyel meg a viselkedését, hogy mennyire szégyenlős illetve mennyire igyekszik. Csak azért mert ha passzív személyiség akkor abból fogod megtudni hogyan cselekszik és viszonyul hozzád.
2020. jún. 3. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!