Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a szerelem jelei?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, és úgy érzem, hogy szerelmes vagyok belé. Nagyon hiányzik, ha nem láhatom, mindig nagyon mosolygok ha hozzámszól vagy ír nekem, csak rá tudok gondolni, álmodozok róla...viszont! Nem ver nagyon a szívem ahogy általában másoknál így van. Akkor most szerelmes vagyok vagy sem? Sürgős!!2020. febr. 28. 18:21
1/3 anonim válasza:
Ha igazán szerelmes leszel belé, akkor nem fogod feltenni magadnak ezt a kérdést.
Biztos, hogy nagyon tetszik és vonzódsz hozzá.
És ne másokhoz hasonlítsd magad és azt, ahogyan reagálsz dolgokra, mert elég sok minden különbözhet.
2/3 anonim válasza:
Attól függ, hogy hány éves vagy.
3/3 anonim válasza:
Nem attól függ, hogy hány éves vagy ahogy az előző ezt gondolja.
Ha tényleg szerelmes vagy, nem lesz ez olyan sürgős hisz minden gondolatod róla fog szólni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!