Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy dolgozhatnám fel ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozhatnám fel ha csalódtam egy srácban?

Figyelt kérdés
Életemben először úgy éreztem hogy bír egy srác talán esetleg lehet picit tetszem is neki mert mondott kedveseket! Gondoltam most az egyszer hagyom magam sodródni az árral nem fojtom el magamban hogy tetszik egy srác! Nagyon sokat beszélgettünk, barátkoztunk, szórakoztunk együtt így társaságban, jól éreztük magunkat, élményeket szereztünk. Egyszer mellettem ült és a térdéhez közel így a lábára tettem a kezem, igazából egy kis közeledés céljával. Lesöpörte a kezemet a francba és azóta kerül, nem néz rám, elmegy mellettem, ha köszönök neki rám se néz, vissza se szól! Mióta karantén van nem is láttam, gondoltam írok neki egy kedves üzenetet amiben bocsánatot kérek emiatt, és megkérdezem hogy van, nem is válaszolt csak mindenhol letiltott. Szörnyen csalódott és szomorú vagyok. Hiányzik, a régi dolgok, az élmények, a közös nevetés, a végére annyira beleszerettem, azt hittem ő neki is tetszem, hogy lehet valami belőle, esetleg lehet végre kapcsolatom. De nagy pofára esés volt! Bármilyen választ szívesen fogadok, hogy mit szúrtam el mit csináljak?! Előre is köszönöm!17L

2020. máj. 2. 23:33
 1/6 Stark2000 ***** válasza:
69%

Leírtakból ítélve nem szúrtál el semmit, maximum kicsit túl gondoltad, többet láttál bele mint ami valóban volt - ez amúgy gyakran előfordul. A srác elég tapló, bunkó volt, ráadásul éretlen is a viselkedését tekintve. Hagyd a francba, jönni fog más, nem kell ezen görcsölni. Ne gyászolj sokat azért, fel a fejjel!

20F

2020. máj. 2. 23:44
 2/6 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem tutira meleg a srác. Én legalábbis nem így reagálnék. Vagy van barátnője lehet.
2020. máj. 3. 00:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem meleg!!! Szerintem! Csomó csak már mondta hogy milyen jó idomai vannak, meg de ágyba vinné, persze csak viccesen mondta
2020. máj. 3. 00:33
 4/6 A kérdező kommentje:
*csajra
2020. máj. 3. 00:33
 5/6 anonim ***** válasza:
67%

Lehet, barátként tekintett rá, aztán nem gondolta hogy szerelmes vagy belé...

Nem tettél semmit rosszat! A srác bunkó módon viselkedett

2020. máj. 3. 00:43
 6/6 anonim ***** válasza:
57%

Ismerd fel magadban, hogy ki vagy. Én is felismertem magamban, hogy értékes ember vagyok, egyedül is és ha nem úgy alakul a dolog, nem azon gondolkodom, hogy mit ronthattam el, hanem, hogy szegénykém miről maradt le, na majd a kövi ha lesz. Próbáld ezt elérni magadban és akkor sokkal kevesebbet fogsz bánkódni.

19/F

2020. máj. 4. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!