Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így magamra vonhatnám egy ilyen fiú figyelmét szerintetek?
Ez a srác osztálytársam, és az osztály legjobb tanulója. Kb. mindenhez hozzá tud szólni, nagyon értelmes, sorra nyeri a tanulmányi versenyeket természettudományi téren. Nekem nagyon bejön belsőre és külsőre is. Arra gondoltam, hogy mivel engem inkább a humán tárgyak (idegennyelvek, irodalom) érdekelnek, és ezekből rendesen tanulnék és próbálnék versenyezni, aztán ha nekem is lennének szép eredményeim, akkor ez a srác talán felfigyelne rám. Persze lehet, hülyeség, nem tudom. Csak gondoltam, esélyes, hogy az ilyen okos fiúknak nem utolsó szempont az sem, hogy a lány is okos legyen. Szerintetek ez esetben nem lenne zavaró, ha fizika helyett irodalomból versenyeznék? Ugye nem nézne le emiatt, hogy ez nem olyan tudomány, mint a matek stb.? Egyébként idén jelentősen javultak az eredményeim, szóvá is tette az ofő, azt követően rajzon mikor páros munka volt, a srác odahívott maga mellé. Fura volt, mert előtte nem is nagyon beszéltünk. Azóta jó a kapcsolatunk, szoktunk beszélni.
16/L
Az a rajzos odahívás, már lehet neki is volt egy kezdeményezés szerű valami.😁 Nem hinném hogy lenézne amiatt mert te humán tárgyakban vagy jó, ha tudásban itt van akkor biztos azért azt is felfogja, hogy nem mindenki ugyanolyan.
Tudom most nincs suli de ha esetleg még a távoktatás alatt lenne csoportmunka, akkor is megpróbálkozhatsz azzal, hogy beszélsz vele és esetleg arról kérdezed amit szeret. Tereled a témát picit de mégis együtt vagytok
Tapasztalatból mondom, a fiúk nem foglalkoznak túl sokat az ilyesmivel.
Ellenben amikor rajzon odahívott, az biztosan egy kezdeményezés volt a részéről, tehát a figyelemfelhívásra valószínűleg már nincsen szükséged.
Ahh, olyan jó, hogy valaki végre ésszel akar feltűnni😍
Szerintem jó ötlet, plusz megkérheted hogy esetleg “korrepetáljon”/segítsen kicsit neked a reál tárgyakból vagy ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!