Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám kicsit felcsigáz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám kicsit felcsigázni a srácot?

Figyelt kérdés
Sziasztok, sajnos én elég tapasztalatlan vagyok fiúk téren, mivel egy srácon kívül mással még nem voltam és most is, csak ő van. Na már most, mivel nincs suli és még találkozni sem tudunk, így elég nehéz a társalgás is. És úgy gondoltam néha fel szeretném egy kicsit csigázni, csak nem tudon hogyan tehetném, mert csak írásban tudunk beszélgetni (na meg snap-en szoktunk képeket küldeni egymásnak, de ennél jobban fel szeretném csigázni). Hogyan tehetném?

#fiú #lány #tini #felcsigázni
2020. máj. 1. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:
17%

Jó ötlet...

De majd ha félre dug ne csodálkozz.

2020. máj. 1. 10:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Miért dugna félre?
2020. máj. 1. 11:05
 3/7 anonim ***** válasza:
17%

Izgatod felfele, de mint mondod nem találkoztok, nincs levezetés.

Ha a közelében van olyan lány aki megoldja akkor meg fogja, ha sokat játszol vele.

2020. máj. 1. 11:33
 4/7 A kérdező kommentje:
De nem tudunk találkozni és ezt ő is megérti, ő szeretné ,hogy én is részt vegyek ebben az egészben és ne mindig csak ő próbáljon meg felcsigázni, hanem végre én is használjam ki hogy lányból vagyok, egyébként meg előbb utóbb úgy is tudunk találkozni csak addig szeretném
2020. máj. 1. 12:06
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Küldj olyan videót a szádról ahol épp megnyalod a szád vagy beleharapsz kicsit. Ha kicsit tovabb akarsz menni akkor valami sexy képet és valamit hozzáírsz amitől beindul. Valami ilyesmi. Szeret téged vonzódik hozzád szvl hidd el tetszeni fogsz neki. 16/l
2020. máj. 1. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Még annyit, hogy a nude képekkel vigyázz. Ha vége a kapcsolatnak ne higy rosszul süljön el... már volt ilyen több ismerősömmel, hogy szakítás után kikerült a kép vagy körbe lett küldve. Videóhivásozni nem tudtok?
2020. máj. 1. 12:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó, írtam üzenetet, tudnánk beszélni? Persze csak ha nem baj:)
2020. máj. 1. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!