Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek a külső vagy a belső fontosabb?
Most azt írjátok, hogy összejönnétek egy , aki nem néz ki jól, de belül perfekt.
Na de ha én össze jövök valakivel akkor azért jövök össze mert nekem igenis tetszik, és már-már tökéletes az én szememben. Nyilván a szépség szubjektív, mindenki maga dönti el, hogy kinek mi tetszik, és nincs olyan, hogy mindenkinek ugyan az tetszik.
Ha olyannal jön az ember össze, akinek a külseje nem tetszik neki, akkor az egy idő után halott dolog lesz.
(Vannak kivételek, mivel ugye vannak olyan emberek akik csak a belsőre mennek, és ismerek is ilyent.)
Na de lányok, fiúk, ne játszuk meg magunkat.
Nekem számít a külső, viszont nagyon változatos az ízlésem.
Azt a mondást sem feledjétek, hogy külső meg fog, belső megtart. (több esetben)
Ergo, hiába néz ki valaki nagyon jól, ha a belseje nekem pont nem jön be.
18L
Becsületesen bevallok, fifty-fifty😂😂😂
Ha valaki a párom lesz, legyen már olyan, akire szeretek ránézni. A jó belső meg alapelvárás
Kedves 8-as/9-es, ha mar ennyire kielemeztetek a válaszom, megsúgom teljes suletlensegeket írtatok :D
Akkor hadd válaszoljak en is,nyilvan nem szelsosegekre gondoltam, hogy full alkoholista például. De ha valaki esetleg aknes pl akkor nem utasitanam ezert vissza mint ahogy a sok kicsi lany szokta ugyebár.
Nem nagyon izgat különben, számomra tenyleg a belső a fontos es csak minimalisan a külső.
Egyebkent kedves 9es nem, ez nem azert van, hogy "mindenáron legyen valakim" csodálatosan elvagyok szinglin, csodálatosan elvagyok kapcsolatban is. Milyen szerencse, hogy nem vagyok tarsfuggo es ugyanolyan jól erzem magam egyedülállókent mint kapcsolatban 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!