Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezt írta a lány, mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt írta a lány, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Régebben sokat beszéltünk, nagyon be is jött, aztán már nem írtam neki aztán csak később közölte hogy szerinte jó pali vagyok. Azóta egyre kevesebbet beszéltünk, most pedig írtam neki hogy hiányzik és szeretném új lappal kezdeni. Ezt írta:

Szia akkor most te figyelj. Szerintem felesleges lenne újra elkezdeni beszélgetni meg stb ha én próbáltam megbeszélni olyan lekezelő voltál velem hogy csak nah és én szeretem annyira magamat hogy az ilyenfele embereket elengedtem az életemből. Ez az egész már Január óta nem jó mikor beszéltünk szilveszterkor... utána írtam neked egy véleményt...ír nekem egy olyat hogy “karma” nahát nekem itt te ne karmázál...majd később megint írsz hogy hiányoznak a beszélgetéseink...Mindegyik beszélgetés így abba maradt mert már nincs miről beszélni. Én lezártam mindent... Úgyhogy ha tisztelsz és van benned annyi hogy most a kérésemet betartod hogy: Zárj ki az életedből kérlek ne írj és ne keres többet...nem akarom ezt az egészet tovább húzni mert ez már csak rosszabb lesz.

2020. ápr. 28. 22:41
 1/10 A kérdező kommentje:
Őszintén megmondva nagyon összetört a dolog és szeretném valahogy megbeszélni vele, de mint látjátok ő nem ezt akarja
2020. ápr. 28. 22:42
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Azok alapjan amit irt neked a lany nem voltal vele tul rendes es ezzel elegge elastad magad a szemeben. Szerintem hagyd annyiban vagy esetleg szemelyesen probald vele ezt megbeszelni bar nem hiszem hogy mas valaszt kapnal tole.

20F

2020. ápr. 28. 22:52
 3/10 A kérdező kommentje:

Gondolom a hangulatingadozásaim...

Például amikor a karmáról beszéltünk, egy szóval sem mondta hogy felidegesíti a dolog. Egyáltalán nem tudok kiigazodni rajta :(

2020. ápr. 28. 22:55
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Tartsd tiszteletben a kérését, és ne keresd többet.
2020. ápr. 28. 22:56
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

Ne h*lyéskedj, most mi ebben a nem világos? :D

Az szopóág, ha azt mondja, hogy "ha szereted annyira, ne keresd", de ennél kifejezőbb kérés már nem létezik...

Hagyd. Értem én, hogy nem akarod, de ha nem hagyod, akkor magadat, és a saját érzéseidet jobban szereted, mint őt.

Értsd meg, és értsd jól, amit ír: hagyd, ha szereted. Ebben minden benne van.

Hogy mit csinálj? Vannak régi, jól bevált, egyébként alpári módszerek, de a mai napig hasznosak... próbáld felkelteni mással a figyelmét: más barátokkal, szerepléssel (bármilyennel, haverokkal, stb), valamilyen módon, ami után érdeklődni kezd. Próbálj közönyös lenni, tekintsen rád úgy, mint akit meg kell szerezni, vagy meg lehet-e még(?) egyáltalán, már ha tényleg tetszel neki. Ha meg nem megy, bízd az időre. Ez nagyon fontos, és nem napok kérdése, hanem hetek, hónapok oldják majd meg, talán egy másik lánnyal. Engedd el kicsit most.

2020. ápr. 28. 22:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hajó elúszott. Ő már továbblépett, mire te újra szeretnéd kezdeni. Hagyd békén. Az írásból úgy tűnik, hogy már eléggé elege van belőled.
2020. ápr. 28. 23:05
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Ha rendes vagy akkor békén hagyod, ha nem, akkor el fogod ásni magad.
2020. ápr. 29. 00:52
 8/10 Stark2000 ***** válasza:
56%
Ha van benned méltóság békén hagyod.
2020. ápr. 29. 09:40
 9/10 anonim ***** válasza:
56%
Hagyd békén. Elég volt neki belőled. Majd mással rendesebb leszel.
2020. ápr. 29. 18:04
 10/10 anonim ***** válasza:
toxic voltál, mással legközelebb ne legyél az.. ennyi.
2020. ápr. 30. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!