Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy egy túlsúlyos lány/fiú, miután lefogyott kb.20 kilót, bombázó lett a szemetekben?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 22. 13:50
1/9 anonim válasza:
nem
mert még nem láttam senkit így lefogyni
3/9 anonim válasza:
Én csak olyat láttam hogy egy gyönyörű lányból lett "nehéz bombázó". Szegény teljesen tönkrement amikor rájött hogy csak a kűlseje miatt voltak barátai meg csak amiatt keresték a srácok.
4/9 anonim válasza:
Én ezt saját magamon láttam. Mondjuk nem egészen 20 kilót, de mintha egy teljesen másik ember lennék:)
5/9 anonim válasza:
Igen, egy férfiről van szó (én nő vagyok), 35 kilót fogyott kb. egy év alatt.
6/9 anonim válasza:
És aki anorexiás volt, és felszedett 20 kilót, az se bombázó?
8/9 A kérdező kommentje:
Dehogynem lehet!
2020. ápr. 22. 18:12
9/9 anonim válasza:
Még nem. Bár lehet azért, mert azzal a 20 kilóval is lehet a szememben bombázó :D van akinek nagyon jól áll, főleg ha a zsír mellé van izma is azért
+Akinek a lelke tetszik, 20 kg nem fog változtatni rajta, hogy vonzódok-e hozzá vagy sem.
Persze nagyon jó tud lenni ha valaki egészségesebb életmódra vált, mozogni kezd stb, de nem csak a külső miatt érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!