Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány aki tetszik 7 hónappal idősebb, akkor nincs esélyem nála?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 21. 23:30
1/7 anonim válasza:
Szia!
Én 21 éves csajszi vagyok és épp egy 19 eves fiúval vagyunk kialakulóban. A szerelemben nem hogy 7 hónap, de szerintem semennyi se számít. No para!
3/7 anonim válasza:
Ahol ez probléma, ott komoly gondok vannak. :)
4/7 anonim válasza:
Ennyi idő, még csecsemőkorban sem számít.
5 hónaposan is simán lehet esélyed egy 12 hónapos kislánynál.
5/7 anonim válasza:
Ha a lány minden elvárásának megfelelsz, 7 hónapnál nagyobb korkülönbség sem számít.
6/7 anonim válasza:
Én is voltam már két és fél évvel idősebb sráccal, és semmi baj nem volt. Nem tudom hány éves vagy, de ahogy idősödsz egyre kevesebbet fog számítani a korkülönbség (például 5 év a tizenévesek között nagy szakadék, 30 fölött már semmi).
7/7 anonim válasza:
Vannak lányok, akiknek az az elsődleges szempont, hogy el lehessen dicsekedni egy fiúval, de ha normális lány, és szeret/kedvel téged, akkor a 7 hónap az semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!