Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kacsakapitány kérdése:
Szerintetek mit jelent a szerelem szó? Csak úgy kérdekel ki mit mondaná rá :'D
Figyelt kérdés
#szerelem #Érdekel csak el írtam XD
2020. ápr. 28. 15:25
1/10 anonim válasza:
kötődés, ragaszkodás, érzelmi kötelék, vonzalom, vonzódás, szeretet, imádat, románc
2/10 anonim válasza:
Illúzio, csábulàs, èrzelmi ràngàs.
3/10 anonim válasza:
Szerelem: megjavitom, helyrehozom stb
4/10 anonim válasza:
Szerintem, de csak szerintem. Szerelem = az a rohadt hulye erzes amitol ejszakankent nem tudok aludni.
5/10 anonim válasza:
"...a szerelem csak egy rohadt mágus. Ha elkapom úgy is kiherélem..."
6/10 anonim válasza:
A szerelem nem más mint az adrenalin, dopamin és szerotonin átmeneti neurológiai fluktuációja
7/10 anonim válasza:
Amikor szeretsz és szeretve vagy. Boldog vagy ha veled van. Vágysz rá és függsz tőle. A saját érdekeid az ő érdekeivé alakulnak és bármit megtennél, hogy amit vele érzel és amilyen ember mellette vagy, az soha ne múljon el
9/10 anonim válasza:
5 elem: föld (testi vonzódás, fizikailag érinteni), víz (lelkileg megérinteni, érezni, egybeolvadni vele), tűz (lelkesedni iránta, szenvedély) levegő (együtt gondolkodni, kommunikálni) és fa (együtt fejlődni).
10/10 anonim válasza:
A fizikai és lelki kihasználás szinonímája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!