Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet ez?
Van egy srác aki nagyon tetszett nekem. 1 évvel idősebb volt (Én 17 ő 18), amikor megtetszett. Igazából több jele is volt, hogy talán neki is tetszhetem (követtek haverjaival suliba, mindig ott voltak ahol én, állandóan bámultak engem, ha valami miatt beszélgettünk pár sort akkor mindig zavarban volt, hebegett habogott), de aztán 2 évvel ezelőtt elballagott és nem lett semmi. Egyszer kétszer láttuk még egymást de a köszönésen és a bámuláson kívül nem történt más. Tegnap újra láttam őt, és ugyanaz történt mint régebben: folyamatosan néztek a haverjával úgy ültek le, hogy pont ránk lássanak. Nem csak én képzelem ezt be, mivel anyukámmal várakoztunk és ő is ezt látta.
Eltelet 2 év, tudom. De ez jelenthet még valamit? Tudom, hogy nem tudjátok biztosra megmondani, de a ti véleményetek alapján tetszhettem neki vagy tetszetek még most is?
Köszönöm a válaszaitokat :)
20L

Nem látjuk a fejében sajnos :/
1. Nincs bátorsága kezdeményezni
2. Nem mutatsz neki érdeklődést, és elbizonytalanodott
3. Szép vagy, azért megnézett...
Stb
Stb
Ha neked tetszik, mosolyogj rá! És nézd meg a reakcióját ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!