Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van nála?
Figyelt kérdés
Snapen tegnap küldte egy csaj akit csak random beaddoltam, hogy levagta a hajat stb, jo pont volt hogy elkezdodjon a beszelgetes. Írtam hogy jól áll neki, elkezdtünk beszélgetni. Hosszasan beszélgettünk 2 órán át mindenről, mondtam neki hogy csinálok zenéket, mutattam neki párat, szív emojik melett írta meg hogy tetszik neki a zene. Ma írtam neki, váltottunk pár szót, majd délutánig nem olvasta el amit írtam. Írtam hogy videókat nézek ahol emberek snapen írják le a másiknak hogy szerelmesek belé. Írtam hogy nyugi,nem utalok semmire (még) Ezt így írtam meg neki. Kérdezte hogy mi az hogy még? :D Írtam hogy kitudja. Egy megyében lakunk, nagyon szép lány.2020. ápr. 21. 20:24
2/6 anonim válasza:
Az nem baj ha utalsz rá :D
Visszont a válasza, hogy "mi az hogy még" elég fura.
Biztos van nála esélyed de az ilyes fajta dolgokat még ne írd neki mert úgy látszik ő nem az a tipus akivel ezt ellehet játszani xD
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor miket írjak neki? Nem nagyon flörtöltem még lánnyal :D
2020. ápr. 21. 20:59
4/6 A kérdező kommentje:
Na, úgy néz ki összejött, csak másik csajjal :D. Akiről a kérdés szól, alig ír, már nem is nagyon foglalkozok vele
2020. ápr. 24. 13:14
5/6 anonim válasza:
A lányok nagyon szeretik ha zavarba hozod őket. Esteleg még kicsit féltékennyé is tehetnéd és tuti sikered lesz.
6/6 anonim válasza:
Ostobák vagytok
2020-ba nem fog összejönni nektek se a szerelem nyuga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!