Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha valtoztatok lehet meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valtoztatok lehet meg eselyem nala?

Figyelt kérdés
A parom 1hete szakitott velem, azert mert nem voltunk egy hullamhosszon. Ezt en is eszre vettem, de ugy voltam vele hogy idovel jobb lesz, mert nekem sok ido mig kitudok bontakozni egy ember mellett. Ha esetleg megprobalnam “helyrehozni magamat” akkor van esely ujrakezdeni a dolgot, vagy hagyjam a francba? 1 honapot voltunk egyutt, mindketten 18evesek vagyunk

2020. márc. 28. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Hagyd.
2020. márc. 28. 21:09
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Sohase változz meg egy lányért!

És bármilyen áldozatot is csak akkor hozz érte, ha együtt vagytok.

2020. márc. 28. 21:09
 3/10 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odairni hogy en vagyok a lany!
2020. márc. 28. 21:11
 4/10 Stark2000 ***** válasza:
96%
A lényegen nem változtat, soha senki kedvéért ne változz meg. Majd jön más, aki türelmesebb lesz hozzád.
2020. márc. 28. 21:26
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
„Ami nem megy, nem kell erőltetni."
2020. márc. 28. 22:01
 6/10 anonim ***** válasza:
97%

Ha igazán érdekelted volna/passzoltatok volna, nem szakít, türelmesebb lett volna.

Régebben nekem is volt egy barátom, aki mellett nem tudtam megnyílni. Meg tapasztalatlan is voltam még a párkapcsolati dolgokban pl.intimitás. Szakított velem 1hónap után ezek miatt. Majd jött egy fiú, aki nem sürgetett, csak velem akart lenni. Ma ő a férjem.

2020. márc. 28. 22:26
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
Csak adni tudom az előzőeket.
2020. márc. 29. 19:11
 8/10 anonim válasza:
93%

Sose változ egy fiú miatt!

Ha a srác tényleg szeretett volna akkor adott volna egy kis időt, de ha ilyen gyorsan dobott akkor ne változ meg és kezd el vele még egyszer! Az ilyek fiúk annyira vakok hogy elkellene menniük szemészetre, ne veszik észre a tényleg igazán fontos dolgokat. Majd jönni fog a szőke hajú ifjú aki a fehér lovával fogsz boldogan élni.

2020. márc. 30. 15:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

lepj tovabb! tudom hogy borzalmas, en is nemreg zartam le egy ketto eves kapcsolatot mert kidobott a srac. de hidd el jobb lesz nelkule ☺️

18/L

2020. ápr. 25. 02:01
 10/10 GySzilvia ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd!
2020. ápr. 25. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!