Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek mitől tud szexi lenni egy lány?
Figyelt kérdés
Mondjátok olyan dolgokat, amiktól igazán szexi tud lenni egy lány/nő.
Mik azok a dolgok amik titeket vonzanak?
Kort is írjatok légyszíves:)
2020. ápr. 20. 20:02
1/8 anonim válasza:
Sokáig a szemembe néz/megnéz utána a szemembe(nyílván nem utcán)
Húzza az agyamat már a csóknál is
2/8 anonim válasza:
Félig színes haj. Pl.: Fent fekete lent pedig lila,kék,zöld,rózsaszín,piros,sárga báááármi nagyon dögös :D
Váll/has/boka kint. Vékony alkat. Sötét smink ilyesmik
21/f *.*
3/8 anonim válasza:
Ha alter stílusa van, az csak plusz ha festett haja van vagy KOPASZ. Komolyan egy kis kopasz, 1-2 mm hosszú hajú csajt bármikor "elfogadnék", ha szabad ilyent mondani.
18/F
4/8 anonim válasza:
Kedves és intelligens. Nagyon szeretem az okos lányokat, a külsőség másodlagos 🙂
6/8 anonim válasza:
Én a kék hajért vagyok oda nagyon :P
7/8 anonim válasza:
Ha fonendoszkóp lóg a nyakában vagy fülében van és meztelenre vetkőztet és meghallgatja a szívem vele, mindegy hogy néz ki nekem egy ilyen nő őrülten szexi tud lenni.
8/8 anonim válasza:
Az egészen rövid hajú, vagy kopaszra nyírt lányok nagyon be tudnak indítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!