Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet ez?
Volt egy srác aki tetszett nekem, amikor még középiskolába jártam. Mindketten tavaly ballagtunk. Nem voltak igazából nagy dolgok, de úgy tűnt neki is tetszhetem ( állandóan bámult, lesett, mindig ott volt ahol én, volt olyan is hogy jöttek utánunk a haverjaival, kihallgattak minket amikor beszélgettünk a barátnőimmel, egyszer kétszer ha váltottunk pár szót akkor mindig zavarban volt, elpirult, hebegett habogott) A srác haverjai is elég sokat "foglalkoztak" velem. Sokszor volt olyan hogy olyan helyen voltam ahol ők is, telefonáltak egyet és megjelent a srác, vagy hogy még amikor sulisok voltunk, eljött arrafelé a srác haverja, rám nézett, bólintott egyet a srácnak aki tetszett nekem és ő is jött, vagy visszament és újra eljöttek arra. Tudom, tudom, ezek lehetnek véletlenek is, de nem egyszer, nem kétszer történtek ezek meg.
A kérdés lényege igazából most következne: A srác haverjai volt hogy rám írtak. Igazából nem volt nagy beszélgetés, a lényege mindig flörtölés volt a részükről. Nyilván én ebbe nem mentem bele. Volt aki azt írta szép vagyok, volt aki találkozni akart velem, szó szerint randira egyik sem hívott. Olyan is volt hogy a srác legjobb barátja hajnali 3-kor jelölt be ismerősnek, pont akkor amikor bulizni voltak együtt. Soha nem a srácnak a leges legjobb barátjai írták rám. Viszont olyanok akik szerintem esetlegesen tudhattak arról ha bejöttem a srácnak, hiszen sok időt töltöttek együtt.
2 nappal ezelőtt a srác egyik legjob barátjának a haverja, a srác volt csapattársa írt rám. Csak úgy, igazból nem volt semmi indok, vagy konkrétum. Nem igazán értem a dolgokat, nem tudom jelenthetnek-e valamit. Természetes meglehet hogy csak én gondolom túl. Azt nem gondolom hogy szórakoznak mert habár nem ismerem őket annyira jól, de nem néznem ki belőlük ezt. Mindenestre minden választ szívesen fogadok, mert nagyon érdekel a véleményetek. Köszönöm ha elolvastatok és ha válaszoltok is.
Szia!
Hasonló sztorim nekem is volt, valszeg nagyon félénk a srác a csajozás terén. Egyszer ha bejelöl valamelyik haverja, screenshotold le és küldd el a csávókának, hogy még tudna-e mondani hogy ő kicsoda, mert láttad hogy ő az ismerősei között van. Vagy ha ilyen flörtölés jelleggel csinálja, küldd el szintén neki, hogy erről tud-e valamit. Ezzel indíthatsz egy beszélgetést. Adagolod neki, majd szépen lassan rátérsz a témára, a tényleges kérdésedre. Nagyon fontos, hogy óvatos legyél, a válaszaidat gondolt át 2x,es ne írj azonnal vissza. Remélem tudtam segíteni és sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!