Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok a "simp" fiúkról?
Szia
Hát szerintem vicces tud lenni egy fiú ha néha butaságokat mond vagy csak viccelődik vele de azt nem szeretem amikor a fiúnál konkrétan a s@ggem is értelmesebb mert az nem jó.
Szerintem az előzőek egy kicsit félreértették.
A kapcsolat elején mindenkinek tetszene, viszont egy idő után már túl sok lehet ez a túlzott kedvesség és az, hogy úgymond a nőnek nem kell semmit sem letennie az asztalra.
Persze a nők tisztelésével és a férfiatlansággal nincs semmi probléma.
Nálam a BUTA az, ami abszolút kizáró ok. Nem érdekel, milyen színű a bőre, mit dolgozik, hány füle van... de ha buta, akkor jó messzire kerülöm. És nemcsak párkapcsolatban, hanem mindenféle viszonyban rühellem a buta embereket. Számomra ez kb. a gyilkossággal felérő bűn.
Sosem tartanám aranyosnak a butaságot, és lehet akármilyen kedves, így akkor sem érdekelne.
Sajnos, ez van.
35/N
Én se vagyok egy észkombájn, így a másiktól sem várhatom el a magas intelligenciát.
A jószívűség számomra a legfontosabb, hogy tudjon szeretni. Ha ez megvan benne, akkor már rengeteg közös van bennünk.
Fura, hogy már minden defektre van egy szó, amibe büszkén tartozhatnak azok, akik ilyenek, ahelyett, hogy észrevennék a hibáikat és megpróbálnák kiküszöbölni azokat.
Ezek a "simp"-ek nagyon taszítónak hangzanak és nem tudom, hogy ki tudna egy egészséges párkapcsolatot kialakítani ilyen személyiségű srácokkal.
Na én mint srác: A történetem.
Én és egy barátom egy lányba szerettünk bele.
Szóval én úgy kedveskedtem, hogy készítettem egy rajzot a nőciről és egy verset is írtam neki. - Megkaptam a nem jössz be dumát. Elutasított.
Haverom: Dinka fejeket vágva, fél pucér képeket küldött be. Snapchat-en meg lefotózta a lábát, odaírja a képre, hogy "lábporesz". - Ezeket viszont tudta értékelni. Sajnáltatta magát, hogy nem volt még nővel 21 éves létére. - (Én: Gondoltam magamba, elhúzol te picsába. Mit sajnáltatod magad ilyennel?)
Teljesen normális, aranyos, metalt/rockot hallgató nőci.. és tessék a baromságot tudja értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!