Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok mit gondoltok a "simp"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondoltok a "simp" fiúkról?

Figyelt kérdés
Simp egy angol , kifejezés(buta kedves emberek) ,de inkább most szleng lett. Dióhéjban:nem nagyon férfias,tiszteli a nőket,kedvesek a lánnyokkal indok nélkül,nem vár tőlük ezért semmit .
2020. ápr. 17. 00:22
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Szia

Hát szerintem vicces tud lenni egy fiú ha néha butaságokat mond vagy csak viccelődik vele de azt nem szeretem amikor a fiúnál konkrétan a s@ggem is értelmesebb mert az nem jó.

2020. ápr. 17. 00:45
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
A butaság abszolút kizáróok nálam.
2020. ápr. 17. 01:21
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem az előzőek egy kicsit félreértették.

A kapcsolat elején mindenkinek tetszene, viszont egy idő után már túl sok lehet ez a túlzott kedvesség és az, hogy úgymond a nőnek nem kell semmit sem letennie az asztalra.

Persze a nők tisztelésével és a férfiatlansággal nincs semmi probléma.

2020. ápr. 17. 07:22
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Van erre magyar kifejezes: papucs. Maximum szanalombol fog barki is kapcsolatot letesiteni egy ilyennel, vagy ha nem, akor maximalisan ki fogja hasznalni a leheto leg-megalazobb modon. Tenyleg ez kell neked?
2020. ápr. 17. 07:23
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

Nálam a BUTA az, ami abszolút kizáró ok. Nem érdekel, milyen színű a bőre, mit dolgozik, hány füle van... de ha buta, akkor jó messzire kerülöm. És nemcsak párkapcsolatban, hanem mindenféle viszonyban rühellem a buta embereket. Számomra ez kb. a gyilkossággal felérő bűn.

Sosem tartanám aranyosnak a butaságot, és lehet akármilyen kedves, így akkor sem érdekelne.

Sajnos, ez van.

35/N

2020. ápr. 17. 08:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én se vagyok egy észkombájn, így a másiktól sem várhatom el a magas intelligenciát.

A jószívűség számomra a legfontosabb, hogy tudjon szeretni. Ha ez megvan benne, akkor már rengeteg közös van bennünk.

2020. ápr. 17. 08:51
 7/9 anonim ***** válasza:
37%

Fura, hogy már minden defektre van egy szó, amibe büszkén tartozhatnak azok, akik ilyenek, ahelyett, hogy észrevennék a hibáikat és megpróbálnák kiküszöbölni azokat.

Ezek a "simp"-ek nagyon taszítónak hangzanak és nem tudom, hogy ki tudna egy egészséges párkapcsolatot kialakítani ilyen személyiségű srácokkal.

2020. ápr. 17. 09:43
 8/9 anonim válasza:
100%

Na én mint srác: A történetem.

Én és egy barátom egy lányba szerettünk bele.

Szóval én úgy kedveskedtem, hogy készítettem egy rajzot a nőciről és egy verset is írtam neki. - Megkaptam a nem jössz be dumát. Elutasított.

Haverom: Dinka fejeket vágva, fél pucér képeket küldött be. Snapchat-en meg lefotózta a lábát, odaírja a képre, hogy "lábporesz". - Ezeket viszont tudta értékelni. Sajnáltatta magát, hogy nem volt még nővel 21 éves létére. - (Én: Gondoltam magamba, elhúzol te picsába. Mit sajnáltatod magad ilyennel?)

Teljesen normális, aranyos, metalt/rockot hallgató nőci.. és tessék a baromságot tudja értékelni.

2021. márc. 16. 13:49
 9/9 anonim válasza:
62%
Nekem bejönnek a simp fiúk. Szerintem aranyosak.
2021. nov. 19. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!