Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az átlag alatti magassággal
rendelkező fiúkról?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés a lányokhoz szól. Van egy 19 éves udvarlóm, aki alacsony 165 cm körül van, aki nagyon jóképű, és nem csak szerintem, hanem a barátnőim szerint is. Az összes barátnőm, beskatulyázza egy jóképű sportos fiúnak, de semmi több. A kérdés a következő, titeket zavar e, hogy a srác alacsony, úgy értem létesítenétek e vele párkapcsolatot, és nem azokat a lányokat kérdezem, akik magasabbak (ők is válaszolhatnak rá) , hanem akik alacsonyabbak tőle (165 cm). Félreértés ne essék, nem azért kérdezem, hogy én összejöjjek e vele, hanem a barátnőimmel nem értek egyet, ezért érdekel mások véleménye is. Úgyis feltehetném a kérdést számít e a magasság, vagy csak a belső.
17l
2019. szept. 14. 14:13
1/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem számít a magasság, csak az számít hogy jól érezd magad te is és ő is. És legyetek boldogok.
2019. szept. 14. 14:21
2/9 anonim válasza:
Szerintem ha valaki megszereti a másikat onnantól a magasság semmit nem fog számítani.
2019. szept. 14. 14:22
3/9 anonim válasza:
Fogalmam sincs, hogy mi az átlag magasság, szóval képzelheted mennyire érdekel. A párom talán fél-1 fejjel magasabb nálam, én olyan 160 cm lehetek. A bátyám épp egy picivel magasabb, mint én, vagy felesége és családja. Szóval kit érdekel, hogy ki milyen magas?
2019. szept. 14. 14:33
4/9 anonim válasza:
Nálam 170 alatt felejtő, és azt hiszem nincs magasan a léc. 19L
2019. szept. 14. 14:48
5/9 anonim válasza:
Nekem csak annyi számít, hogy ne legyen nálam alacsonyabb. De ha csak pár centivel alacsonyabb, az se zavar.
Én nem szeretem, ha pl. 20 centivel magasabb, mint én.
2019. szept. 14. 15:21
6/9 anonim válasza:
Nálam az számít igazán, hogy nálam ne legyen alacsonyabb, vagy max. pár centivel. De igazából most nem annyira érdekel valaki magassága. Persze ha gondolok egy "álom pasi"-ra, akkor általában egy magas személyre gondolok, viszont ez nyilván csak egy képzelet. De a való életben most ha valakivel ismerkedek, nem számítana, hogy 185 vagy 170 centi. (és én 171-172 cm vagyok) Beismerem, az furább lenne, ha tőlem látványosan alacsonyabb lenne, és nem tudom, hogy zavarna-e, valószínűleg egy picit igen, viszont egyébként nálam nem kizárásos az, ha valaki nem annyira magas.
2019. szept. 14. 15:38
7/9 anonim válasza:
Annyira tudja mindenki hogy te vagy az a 165cm-s srác . Nem tudom miért kell ilyen kamu módba kiírni
2019. szept. 14. 16:50
8/9 anonim válasza:
163 cm vagyok és annyira leszharom, a kiszemeltem kb 170 xD
18/L
2019. szept. 15. 02:31
9/9 anonim válasza:
Ha tetszene, szimpi lenne, akkor nem tartanám kizáró oknak. Jött már be kb ilyen magasságú srác (bár sajna nem lett belőle semmi, de azt tudom, hogy évek óta van komoly barátnője, aki nagyon csinos kis csaj).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!