Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzett már így?
Figyelt kérdés
Egyszerűen azt érzem, hogy szükségem van valakire, akit csak úgy megölelhetek, vagy beszélgethetek vele. Ez normális? Nem vagyok magányos, vannak barátaim,szüleimmel is jó a kapcsolatom, mégis ezt érzem.2020. ápr. 14. 19:13
1/5 anonim válasza:
Persze, normális. Sajna én ilyen érzések miatt jöttem össze egyszer egy fiúval. Annyira nem voltam oda érte, de jól esett a törődés, kéz a kézben sétálás..Nem volt szép dolog tőlem.
2/5 anonim válasza:
Igen, normális, én is sokszor érzem ezt
3/5 anonim válasza:
Kellenek neked a lányok és a szex
5/5 anonim válasza:
Szerintem is teljesen normális dolog
Mindenki szokott így érezni
Egyébként én nagyon sokszor főleg a beszélgetést igényelném
Meg azt is tök sokszor érzem hogy még nem sikerült olyan emberrel találkozni akivel igazán tudnék azonosulni
Szóval ne aggódj
Az ember alapvetően társas lény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!