Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy töröljék ki mindenhonnan a kapcsolat, fiúk, kedves szavak, csókolózás és minden ilyesmi iránt érzett vágyamat?
Most estem túl ismét egy nagyon megalázó szituáción amikor megint elhittem hogy lehet esélyem a szerelemre, vagy esetleg némi kedvességre és gyengédségre. Annyira vágyom rá hogy bármikor amikor egy fiú úgy kezel ahogy érdemlem teljesen összezuhanok.
Szívesen fogadok tanácsot itt is és privátban is.
Előre is köszönöm!
#3 sajnálom...
Én nem merek senkibe sem beleszeretni.
#3 Hidd el van ennél rosszabb is.
Én egyszer egy lánnyal szemeztem a buszon, két hónapig szenvedtem mert rájöttem hogy nagyon tetszett, én vagyok a szánalmas.
#5 Igazad van! Én is ezt érzem. Minden ilyen lány megérdemli a szeretetet, azt hogy megnyugtassák őket, hogy szeressék őket, hogy kényeztessék őket.
Egyébként a kérdező kérdésére:
-Én is így érzek, depressziós állapotba kerültem a szeretethiány miatt, nincs értelme az életemnek.
-Én azért, hogy ne gondoljak arra hogy milyen magányos vagyok, naphosszat gépezek vagy animét nézek. (Néha napján rajzolni is szokam :D ) Annyi a lényege hogy találj magadnak egy hobbit, egy életcélt (ha nincs), amit hajszolhatsz, amiért küzdhetsz, és akkor lesz minek kiölteni az űrt. (Bocsi ha gorombán fogalmazam, nem igazán bánok jól a szavakkal, nem akartalak vele megbántani, és ne aggódj! Tuti megérdemled, hogy valaki szeressen téged!)
:)
(Én vagyok a #6-odik csak elfelejtettem odaírni a korom, oda szerettem volna ;D )
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!