Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz hogy csak az idősebb pasik vonzanak? Van aki érzett már így?
Figyelt kérdés
Az a baj hogy a korombeli fiúk egyáltalán nem vonzanak, csak az idősebbek, pl 27-32 éves korosztály. Ez normális?
18/L
2020. ápr. 6. 12:53
1/9 anonim válasza:
Szerintem normális. Ha 40 körüliek érdekelnének, akkor már azt mondanám, hogy apakomplexusod van.
2/9 anonim válasza:
Nem normális, de ez van. Mit tudsz tenni? Semmit.
Viszont ha normális, korához illően viselkedő 27-32 évest akarsz kifogni, akkor ahhoz még kevesebb leszel, mint hozzád a veled egykorú fiúk. Ők már nőt keresnek nem kislányt. Nyilván ettől még sok ennyi idős pali fogja elhitetni, hogy kellesz neki, aztán megdug, megun és ott hagy.
3/9 anonim válasza:
Nem gáz. 10 év korkülönbség rendben van. Nem az számít különben sem.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves második, ne aggódj nem vagyok egy hülye liba hogy (a te szavaiddal élve) megdugassam magam minden 30 év körülivel. Egyáltalán nem ez a célom, de azért kösz hogy így summáztad, szép jövőkép :D
2020. ápr. 6. 15:00
6/9 anonim válasza:
Nekem 25 eves a barátom, maximalisan megértjük egymást, sokkal jobban, mint az előtte levő kapcsolatomban ahol a srác 19 volt, katasztrófa volt az egész. Nekem fontos, hogy fel tudjak nézni a barátomra, inspiraljon, lehessen vele tervezni, stb.:)
Szóval egyáltalán nem gaz, későn érnek a fiúk.:) 18L
7/9 anonim válasza:
Szerintem a fontos, hogy érezd jól magad a kapcsolatodba, az emberek véleményét, meg szard le magasról :)
9/9 anonim válasza:
10 év éppen bele fér, minden pasi szereti a fiatal , friss .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!